Рецепт Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Рецепт Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 30 хв.
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді.

опис приготування:

Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю.

  • курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки )
  • цибулина— 1 штука
  • лимонного соку— 1/2 склянки
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
  • меду— 3 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • Сіль і чорний перець— — За смаком
Курячі грудки гриль з медом і лимоном - фото крок 1 1. Викласти курячі грудки в неглибоку скляну форму для випічки. змішати цибулю, лимонний сік, олія, мед і соєвий соус в маленькій ємності. вилити 1/2 склянки маринаду на грудки і гарненько в ньому обваляти. Накрити форму і маринувати 1 годину при кімнатній температурі або помістити в холодильник рівно на 4 годину.

Курячі грудки гриль з медом і лимоном - фото крок 2 2. Вилити маринад в маленьку каструлю. Варити поки злегка не увариться і загусне, близько 2 хвилин. Відкласти для обмазування.

Курячі грудки гриль з медом і лимоном - фото крок 3 3. підготувати жаровню (жар помірно-високий). Змастити маслом грати. Витягнути грудки з маринаду, знявши зайвий. Приправити сіллю і перцем. Готувати поки повністю не прожаряться, періодично змащуючи відкладеним маринадом (близько 8 хвилин на кожну сторону).

Курячі грудки гриль з медом і лимоном - фото крок 4 4. Викласти готові ароматні делікатеси на блюдо і подати на стіл.

Подібні рецепти

Курячі ніжки-гриль, мариновані в пиві

Салат з відвареної квасолі

Курячі ніжки на пиві надзвичайно смачні, приготування абсолютно просте! Цей рецепт - як раз те, що треба. Коли готуються курячі ніжки на пиві, всі збираються біля мангала і чекають опис приготування: Найкраще для цієї страви підходять темні медові сорти. Майте на увазі, що смак соусу залежить ...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...