Рецепт Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Рецепт Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні.

опис приготування:

Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити велику кишеню або розрізати кожну ще навпіл. Можна зробити їх до вечері або навіть взяти з собою на роботу на обід. Замість пепероні можете використовувати шинку або бекон. Їжте грудки гарячими, так вони набагато смачніше.

  • Курячі грудки— 500 грам
  • моцарелла— 60 грам
  • пепероні— 60 грам
  • яйця— 1 штука
  • борошно— 0,5 склянки
  • Панірувальні сухарі— 0,5 склянки
  • Рослинна олія— 6 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 1 1. вимийте м'ясо, ображати будь-який жир. Кожну грудку розрізати навпіл.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 2 2. У кожному шматочку зробіть кишеньку, але не прорежьте повністю, сіль і poperčite.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 3 3. Розріжте сир на 4 скибочки, до кожного скибочці сиру додайте 4 скибочки пепероні.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 4 4. У кишеньку викладіть шматочок сиру і пепероні.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 5 5. В одну тарілку викладіть борошно, в іншу розбийте яйце, а в третю додайте панірувальні сухарі. Обваляйте кожну грудку в борошні, потім — в яйці і панірувальних сухарях.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 6 6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки. Надішліть обсмажені грудки в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні - фото крок 7 7. Подавайте грудки відразу з духовки.

Подібні рецепти

Курячі грудки, фаршировані бринзою

Піца «пепероні»

це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки з сиром в духовці

Курячі грудки з сиром в духовці

Ця страва дійсно дуже легко зробити. Воно ідеально підходить для сімейної вечері, думаю, що воно добре і для святкового. розповім, як приготувати курячі грудки з сиром в духовці. опис приготування: тут використовуйте 2 виду сиру. Якщо немає пармезану і моцарелли, замінити їх іншими двома зі сх...

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...