Рецепт Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні.
опис приготування:
Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити велику кишеню або розрізати кожну ще навпіл. Можна зробити їх до вечері або навіть взяти з собою на роботу на обід. Замість пепероні можете використовувати шинку або бекон. Їжте грудки гарячими, так вони набагато смачніше.
- Курячі грудки— 500 грам
- моцарелла— 60 грам
- пепероні— 60 грам
- яйця— 1 штука
- борошно— 0,5 склянки
- Панірувальні сухарі— 0,5 склянки
- Рослинна олія— 6 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
2. У кожному шматочку зробіть кишеньку, але не прорежьте повністю, сіль і poperčite.
3. Розріжте сир на 4 скибочки, до кожного скибочці сиру додайте 4 скибочки пепероні.
4. У кишеньку викладіть шматочок сиру і пепероні.
5. В одну тарілку викладіть борошно, в іншу розбийте яйце, а в третю додайте панірувальні сухарі. Обваляйте кожну грудку в борошні, потім — в яйці і панірувальних сухарях.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки. Надішліть обсмажені грудки в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
7. Подавайте грудки відразу з духовки.
Подібні рецепти
Піца «пепероні»
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки з сиром в духовці
Ця страва дійсно дуже легко зробити. Воно ідеально підходить для сімейної вечері, думаю, що воно добре і для святкового. розповім, як приготувати курячі грудки з сиром в духовці. опис приготування: тут використовуйте 2 виду сиру. Якщо немає пармезану і моцарелли, замінити їх іншими двома зі сх...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...