Рецепт Курячі грудки з грибами

Рецепт Курячі грудки з грибами
Час приготування: 40 хв.
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл.

кількість порцій: 4
  • курячі грудки— 4 штуки
  • лимон— 1/2 штуки
  • оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки))
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • вершки— 200 мілілітрів
  • печериці— 250 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Курячі грудки з грибами - фото крок 1 підготовка печериць: відрізати й викинути ніжки, залишити тільки головки.

Курячі грудки з грибами - фото крок 2 нарізати скибочками

Курячі грудки з грибами - фото крок 3 Покласти в миску і полити соком ½ лимона.

Курячі грудки з грибами - фото крок 4 Поставити сковороду на сильний вогонь, налити 2 столові ложки оливкової олії.

Курячі грудки з грибами - фото крок 5 Як тільки масло нагріється, додати гриби без солі, і смажити протягом 2 хвилин, помішуючи.

Курячі грудки з грибами - фото крок 6 після 2 хвилин зняти з вогню, додати сіль, перець і викласти в сито.

Курячі грудки з грибами - фото крок 7 Між іншим, нарізати 4 курячі грудки на шматки.

Курячі грудки з грибами - фото крок 8 поставити сковороду (НЕ антипригарним) на середній вогонь і налити 3 столові ложки оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла.

Курячі грудки з грибами - фото крок 9 Як тільки воно зашипить, додати шматочки курки.

Курячі грудки з грибами - фото крок 10 Обсмажити з усіх боків, періодично помішуючи.

Курячі грудки з грибами - фото крок 11 Коли шматочки курки стануть золотисто-коричневого кольору, додати 200 мл вершків.

Курячі грудки з грибами - фото крок 12 Перешкодьте все дерев'яною лопаткою і залиште на повільному вогні, щоб загусло.

Курячі грудки з грибами - фото крок 13 Коли соус досить густий (за смаком), додати гриби, добре перемішати. готуйте ще 1-2 хвилини і спробуйте .

Курячі грудки з грибами - фото крок 14 Викладіть на гарячу тарілку, і відразу подавайте.

Подібні рецепти

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки зі шпинатом і грибами

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною. курячих грудок— 450 грам яйце— 1 штука лимонного соку— 1 ...