Рецепт Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго.
опис приготування:
Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва.
- ананаса— 1 1/3 штуки
- манго— 2/3 склянки
- цукру— 1/4 склянки
- білого винного оцту— 6 Ст. ложок
- часнику— 2 зубчики
- меленого кмину— 1 Чайна ложка
- гвоздики— 4 штуки
- морської солі— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- картопляні оладки:картопля— 1 штука
- зелений банан— 1 штука
- лука— 3 Ст. ложки
- яйця— 2 штуки
- кінзи— 2 Ст. ложки
- борошна— 1 Ст. ложка
- порошку каррі— 2 чайних ложки
- морської солі— 1 Чайна ложка
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- грецького йогурту— 1 Склянка
- курка:куряча грудка— 1 штука
- Ferry Масала— 1 Чайна ложка
- грецького йогурту— 1 Ст. ложка
- естрагону— 1 Чайна ложка
- сіль і перець— — За смаком
З'єднати всі інгредієнти для чатні в середній каструлі. Гасити на середньому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню і відставити убік.
2. Приготувати картопляні оладки. натерти цибулю. Дрібно нарізати кінзу. Духовку розігріти до 150 градусів. Очистити картоплю і банан від шкірки і натерти разом в кухонному комбайні.
3. Помістити тертий банан, картопля і цибуля в чисту тканину і віджати зайву рідину. Викласти суміш у велику миску. Додати яйця, дрібно нарізану кінзу, борошно, порошок каррі і морську сіль, перемішати.
4. Вистелити пергаментним папером. Нагріти олію у великій сковороді на сильному вогні. з 1/4 чашки суміші скачати кульку і викласти на сковороду.
5. За допомогою шпателя акуратно розрівняти кульку до товщини 8 мм і діаметру 7,5 см, щоб вийшли оладки. Таким чином зробіть ще 3 оладки. Обсмажити до золотистого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку.
6. Викласти оладки на підготовлений лист і поставити в теплу духовку. Повторити з залишилася сумішшю, додавши більше масла, якщо необхідно, щоб вийшло 8 oladii.
7. приготувати курку. Курячі грудки нарізати кубиками. З'єднати всі інгредієнти для курки в мисці і перемішати. Нагріти масло в сковороді на сильному вогні. Додати курку на сковороду і підсмажити до готовності, приправити сіллю і перцем за смаком. Викласти оладки на тарілки. полити йогуртом, викласти шматочки курки, а потім чатні. Посипати меленим чорним перцем, прикрасити гілочками кінзи і подавати.
Подібні рецепти
Мойва з shpazhkah
повірте, ні в одному магазині ви не зможете знайти такого приголомшливого соусу. Адже приготувати традиційну болгарську лютеницу смачно можна тільки в домашніх умовах. опис приготування: Болгарська національна кухня багата приголомшливими пряними запахами і яскравими поєднаннями смаків, і сьог...
Курячі грудки, фаршировані бринзою
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...