Рецепт Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго.

опис приготування:

Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва.

  • ананаса— 1 1/3  штуки
  • манго— 2/3 склянки
  • цукру— 1/4 склянки
  • білого винного оцту— 6 Ст. ложок
  • часнику— 2 зубчики
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • гвоздики— 4 штуки
  • морської солі— 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • картопляні оладки:картопля— 1 штука
  • зелений банан— 1 штука
  • лука— 3 Ст. ложки
  • яйця— 2 штуки
  • кінзи— 2 Ст. ложки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • порошку каррі— 2 чайних ложки
  • морської солі— 1 Чайна ложка
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • грецького йогурту— 1 Склянка
  • курка:куряча грудка— 1 штука
  • Ferry Масала— 1 Чайна ложка
  • грецького йогурту— 1 Ст. ложка
  • естрагону— 1 Чайна ложка
  • сіль і перець— — За смаком
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 1 1. приготувати чатні. Ананас і манго нарізати кубиками. Пропустити часник через прес.
З'єднати всі інгредієнти для чатні в середній каструлі. Гасити на середньому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню і відставити убік.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 2 2. Приготувати картопляні оладки. натерти цибулю. Дрібно нарізати кінзу. Духовку розігріти до 150 градусів. Очистити картоплю і банан від шкірки і натерти разом в кухонному комбайні.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 3 3. Помістити тертий банан, картопля і цибуля в чисту тканину і віджати зайву рідину. Викласти суміш у велику миску. Додати яйця, дрібно нарізану кінзу, борошно, порошок каррі і морську сіль, перемішати.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 4 4. Вистелити пергаментним папером. Нагріти олію у великій сковороді на сильному вогні. з 1/4 чашки суміші скачати кульку і викласти на сковороду.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 5 5. За допомогою шпателя акуратно розрівняти кульку до товщини 8 мм і діаметру 7,5 см, щоб вийшли оладки. Таким чином зробіть ще 3 оладки. Обсмажити до золотистого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 6 6. Викласти оладки на підготовлений лист і поставити в теплу духовку. Повторити з залишилася сумішшю, додавши більше масла, якщо необхідно, щоб вийшло 8 oladii.

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні - фото крок 7 7. приготувати курку. Курячі грудки нарізати кубиками. З'єднати всі інгредієнти для курки в мисці і перемішати. Нагріти масло в сковороді на сильному вогні. Додати курку на сковороду і підсмажити до готовності, приправити сіллю і перцем за смаком. Викласти оладки на тарілки. полити йогуртом, викласти шматочки курки, а потім чатні. Посипати меленим чорним перцем, прикрасити гілочками кінзи і подавати.

Подібні рецепти

Чатні

Мойва з shpazhkah

повірте, ні в одному магазині ви не зможете знайти такого приголомшливого соусу. Адже приготувати традиційну болгарську лютеницу смачно можна тільки в домашніх умовах. опис приготування: Болгарська національна кухня багата приголомшливими пряними запахами і яскравими поєднаннями смаків, і сьог...

Курячі грудки, фаршировані бринзою

Курячі грудки, фаршировані бринзою

це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...