Рецепт Курячі крильця в паніровці

Рецепт Курячі крильця в паніровці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом.

опис приготування:

І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скоринка і приправи доповнюють смак м'яса. До такої страви не завадить гострий червоний соус. Свіжі овочі також чудово поєднуються з крильцями. Деякі готують їх гострими і люблять вживати разом з пивом.

  • Курячі крильця— 10 штук
  • борошно— 8 Ст. ложок
  • Панірувальні сухарі— 8 Ст. ложок
  • яйце— 1 штука
  • сіль, приправи— За смаком
  • Рослинна олія— 150 грам
Курячі крильця в паніровці - фото крок 1 1. Починаємо з підготовки м'яса: зніміть з крилець шкуру і відріжте непотрібні частини. Тепер посоліть і поперчіть за смаком.

Курячі крильця в паніровці - фото крок 2 2. Я зазвичай використовую приправи для курки і чорний мелений перець. За смаком можна використовувати будь-які спеції.

Курячі крильця в паніровці - фото крок 3 3. Тепер готуємо паніровці: в окремі ємності насипте борошно і сухарі. Ще в одну посуд помістіть яйце, попередньо збивши його.

Курячі крильця в паніровці - фото крок 4 4. Обваляйте м'ясо в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.

Курячі крильця в паніровці - фото крок 5 5. Після цього закидаємо у фритюр і смажимо до готовності. Так чинимо з усіма крильцями. Кількість порцій регулюєте самі.

Курячі крильця в паніровці - фото крок 6 6. Ось такі гарні виходять наші крильця в паніровці. Подають їх зазвичай разом з гарніром, але підійдуть і свіжі овочі.

Подібні рецепти

Курячі стегна в паніровці

Неаполітанський чізкейк

Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Курячі котлети в паніровці

Курячі котлети в паніровці

Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...

Курячі кульки в рисової паніровці

Курячі кульки в рисової паніровці

відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...

Курячі ніжки в паніровці

Курячі ніжки в паніровці

хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...

Курячі ніжки в пряної паніровці

Курячі ніжки в пряної паніровці

Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...