Рецепт Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок
кількість порцій: 4
- курячі грудки— 4
штуки - волоських горіхів— 50 грам
- яйце— 1 штука
- крохмалю— 2 Ст. ложки
- консервованих ананасів— 150 грам
- гілочки петрушки— 3 штуки
- часнику— 2 зубчики
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- білого сухого вина— 100 мілілітрів
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
петрушку промити, обсушити і дрібно нарізати. часник почистити, подрібнити Ананаси покласти на сито, дати стекти всьому сиропу, сироп зберегти. нарізати, якщо необхідно, на невеликі шматочки і перемішати з часником і петрушкою. Засипати перцеву суміш.
У кожну грудку вкласти по 1.5 ст. L.
начинки. Відкриті краю надрізу
щільно притиснути руками.
У блендері подрібнити горіхи. збити яйце. пересипати крохмаль на плоску тарілку. грудки, спочатку обваляти в крохмалі, потім вмочити в яйце, потім — в подрібнені горіхи. дати постояти 10 хв
приготувати соус. Сироп від ананасів процідити. Залити в сотейник біле вино,до половини випарувати. Додати сироп, проварити 3 хв., потім додати 0.5 немає. л крохмалю, розведеного в 1 ст. L. холодної води, перемішати і зняти з вогню.
Нагріти в сковороді вершкове масло. Грудки обсмажити до рум'яної скоринки, по 4 хв. з кожного боку. зменшити вогонь, нещільно закрити кришкою і довести до готовності. 5-7 хв.
Подібні рецепти
Шоколадне печиво з начинкою
Курячі грудки з ананасом — швидке, святкове блюдо, яке Ви можете приготувати для своїх улюблених людей. Родзинкою рецепта є те, що грудки у формі сердечок, що дуже красиво і смачно! опис приготування: Приготуємо курячі грудки з ананасом в домашніх умовах. Курячі грудки промийте та висушіть, за...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки, фаршировані бринзою
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...
Курячі медальйони з ананасом і сиром
Сьогодні у мене на вечерю курячі медальйони з ананасом і сиром. Буду запікати всю цю смакоту на грилі і подам з соусом, займає зовсім мало часу. розповідаю, як приготувати таку курку. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно взяти курячі грудки, розрізати уздовж на 2 пласта, ві...
Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці
Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці можна готувати з стегенець або грудки. Грудка більш вишукано поєднується з ананасом, але я люблю і з стегенця — їх не треба відбивати і вони більш соковиті. опис приготування: Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці я часто замовляю в литовськи...