Рецепт Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт Курячі грудки, фаршировані ананасом
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування курячих грудок

кількість порцій: 4
  • курячі грудки— 4
     штуки
  • волоських горіхів— 50 грам
  • яйце— 1 штука
  • крохмалю— 2 Ст. ложки
  • консервованих ананасів— 150 грам
  • гілочки петрушки— 3 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • білого сухого вина— 100 мілілітрів
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 1 Курячі грудки промити, Зняти шкіру і прибрати кістка. Невеликим гострим ножем в кожній грудях зробити глибокий кишеньку. Натерти грудки сіллю і перцем

Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 2 петрушку промити, обсушити і дрібно нарізати. часник почистити, подрібнити Ананаси покласти на сито, дати стекти всьому сиропу, сироп зберегти. нарізати, якщо необхідно, на невеликі шматочки і перемішати з часником і петрушкою. Засипати перцеву суміш.

Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 3 У кожну грудку вкласти по 1.5 ст. L.
начинки. Відкриті краю надрізу
щільно притиснути руками.

Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 4 У блендері подрібнити горіхи. збити яйце. пересипати крохмаль на плоску тарілку. грудки, спочатку обваляти в крохмалі, потім вмочити в яйце, потім — в подрібнені горіхи. дати постояти 10 хв

Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 5 приготувати соус. Сироп від ананасів процідити. Залити в сотейник біле вино,до половини випарувати. Додати сироп, проварити 3 хв., потім додати 0.5 немає. л крохмалю, розведеного в 1 ст. L. холодної води, перемішати і зняти з вогню.

Курячі грудки, фаршировані ананасом - фото крок 6 Нагріти в сковороді вершкове масло. Грудки обсмажити до рум'яної скоринки, по 4 хв. з кожного боку. зменшити вогонь, нещільно закрити кришкою і довести до готовності. 5-7 хв.

Подібні рецепти

Курячі грудки з ананасом

Шоколадне печиво з начинкою

Курячі грудки з ананасом — швидке, святкове блюдо, яке Ви можете приготувати для своїх улюблених людей. Родзинкою рецепта є те, що грудки у формі сердечок, що дуже красиво і смачно! опис приготування: Приготуємо курячі грудки з ананасом в домашніх умовах. Курячі грудки промийте та висушіть, за...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки, фаршировані бринзою

Курячі грудки, фаршировані бринзою

це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...

Курячі медальйони з ананасом і сиром

Курячі медальйони з ананасом і сиром

Сьогодні у мене на вечерю курячі медальйони з ананасом і сиром. Буду запікати всю цю смакоту на грилі і подам з соусом, займає зовсім мало часу. розповідаю, як приготувати таку курку. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно взяти курячі грудки, розрізати уздовж на 2 пласта, ві...

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці можна готувати з стегенець або грудки. Грудка більш вишукано поєднується з ананасом, але я люблю і з стегенця — їх не треба відбивати і вони більш соковиті. опис приготування: Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці я часто замовляю в литовськи...