Рецепт Курячі грудки по-італійськи
Курячі грудки по-італійськи — це дуже смачне блюдо, приготоване в духовці під соусом марінара, сиром і хлібної крихтою. блюдо ситне, готується просто і легко.
опис приготування:
Дуже простий і смачний рецепт. Потрібно крупно нарізати грудки, залити маринадом з соєвого соусу і яйця, обваляти в хлібній крихті і відправити в духовку. Потім залити соусом і посипати сиром. Соус марінара можна купити готовий в магазині або приготувати в домашніх умовах. Я такий соус закочував на зиму. Чи не бажаєте возитися з соусом, тоді можна приготувати соус, змішавши томатну пасту з часником, оливковою олією, сіллю, цукром і перцем — теж буде відмінно. Можна використовувати будь-який кетчуп на ваш смак. Хлібну крихту краще готувати з вчорашнього хліба — перебити хліб в блендері до стану крихти. Сир для цієї страви можна використовувати будь-який, який добре плавиться. Приготуйте і спробуйте це смачна страва.
- куряча грудка— 1 штука
- яйце— 1 штука
- соєвий соус— 1-2 Ст. ложок
- хлібна крихта— 0,5 склянки
- італійські трави— 1 Ст. ложка
- соус марінара— 3-4 Ст. ложок
- пармезан— 30 грам(Або будь-який інший сир )
- чорний перець— За смаком
Змішайте соєвий соус з яйцем. Залийте курку підготовленим соусом, посипте перцем і перемішайте.
Хлібну крихту змішайте з італійськими травами.
Обваляйте в хлібній крихті кожен шматочок грудки і викладіть у форму для запікання. Відправити в духовку на хвилин 20 при температурі 180 градусів.
Маринад з соєвого соусу змішайте з соусом марінара. через 20 хвилин вийміть курку з духовки і змастіть соусом.
Сир натріть на дрібній тертці і посипте курочку. випікайте ще 10 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Курячі грудки з стручкової квасолею
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...