Рецепт Курячі ніжки на грилі

Рецепт Курячі ніжки на грилі
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці.

опис приготування:

Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова "; балуватися ";. мабуть, вона має на увазі "; балувати себе найніжнішим м'ясом з запахом димку, знятому з кісточки ";. До курячим ніжкам можна подати будь-які овочі, хліб, улюблений соус.

  • Курині ніжки— 24 штук
  • часник (головки)  — 4 штуки
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • мед— 1 Ст. ложка
  • лимон— 2 штуки(Потрібен сік.)
  • Гірчиця грубозерниста (Dizhonskaя)  — 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Курячі ніжки на грилі - фото крок 1 1. Очистіть часник і подрібніть.

Курячі ніжки на грилі - фото крок 2 2. У великій мисці змішайте інгредієнти для маринаду. викладіть часник, влийте соєвий соус (його ми використовуємо замість солі), додайте вичавлений з лимонів сік, гірчицю і чорний, бажано мелений, перець.

Курячі ніжки на грилі - фото крок 3 3. перемішайте маринад, додайте мед і ще раз перемішайте до однорідної маси.

Курячі ніжки на грилі - фото крок 4 4. Зробіть надрізи на курячих ніжках. Так курка швидше замаринується і прожарітся.

Курячі ніжки на грилі - фото крок 5 5. Курячі ніжки викладіть в маринад. Я зазвичай вибираю посуд для маринування з кришкою, викладаю туди курку або м'ясо, закриваю кришкою і трушу. Можна натирати ніжки і руками. Курячі ніжки в маринаді відправляйте в холодильник на 4-6 годин.

Курячі ніжки на грилі - фото крок 6 6. через 4-6 годин смажте курячі ніжки на грилі, поки м'ясо не відскочить від кісточки. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі гомілки на грилі

Закачування огірків в літрові банки

Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...

Курячі котлети на грилі для бургерів

Курячі котлети на грилі для бургерів

Бургери - це відмінне блюдо для перекушування. Ви можете зробити його без проблем в домашніх умовах. Розповім про головне його інгредієнті, як приготувати курячі котлети на грилі для бургерів. опис приготування: Можна використовувати курячий фарш або рубане м'ясо. Рекомендую все ж фарш, тоді к...

Курячі сердечка на грилі

Курячі сердечка на грилі

Субпродукти можуть стати відмінним блюдом на пікнік. Не вірите? значить, ви ніколи не готували курячі сердечка на грилі. Вони виходять м'які, соковиті і дуже смачні. Рекомендую на пробу! опис приготування: Курячі сердечка хороші тим, що для них можна придумати будь-який маринад, який вам до ду...

Курячі крила на грилі

Курячі крила на грилі

Якщо ви зібралися з друзями або родиною виїхати на природу, то візьміть з собою курячі крильця, щоб приготувати їх на грилі. Перед тим як запікати курочку, обов'язково її замаринуйте. опис приготування: Крильця на грилі готуються досить швидко. Ними можна нагодувати велику компанію. Найчастіше...

Курячі крильця на грилі

Курячі крильця на грилі

Чи плануєте пікнік на природі? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже простий ідеєю, як приготувати курячі крильця на грилі. це, напевно, ідеальний варіант такого блюда! обов'язково спробуйте! опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що крильця не потрібно заздалегідь маринувати і використовува...