Рецепт Курячі ніжки на грилі
Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці.
опис приготування:
Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова "; балуватися ";. мабуть, вона має на увазі "; балувати себе найніжнішим м'ясом з запахом димку, знятому з кісточки ";. До курячим ніжкам можна подати будь-які овочі, хліб, улюблений соус.
- Курині ніжки— 24 штук
- часник (головки) — 4 штуки
- Соєвий соус— 4 Ст. ложки
- мед— 1 Ст. ложка
- лимон— 2 штуки(Потрібен сік.)
- Гірчиця грубозерниста (Dizhonskaя) — 2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— — За смаком
2. У великій мисці змішайте інгредієнти для маринаду. викладіть часник, влийте соєвий соус (його ми використовуємо замість солі), додайте вичавлений з лимонів сік, гірчицю і чорний, бажано мелений, перець.
3. перемішайте маринад, додайте мед і ще раз перемішайте до однорідної маси.
4. Зробіть надрізи на курячих ніжках. Так курка швидше замаринується і прожарітся.
5. Курячі ніжки викладіть в маринад. Я зазвичай вибираю посуд для маринування з кришкою, викладаю туди курку або м'ясо, закриваю кришкою і трушу. Можна натирати ніжки і руками. Курячі ніжки в маринаді відправляйте в холодильник на 4-6 годин.
6. через 4-6 годин смажте курячі ніжки на грилі, поки м'ясо не відскочить від кісточки. Смачного!
Подібні рецепти
Закачування огірків в літрові банки
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...
Курячі котлети на грилі для бургерів
Бургери - це відмінне блюдо для перекушування. Ви можете зробити його без проблем в домашніх умовах. Розповім про головне його інгредієнті, як приготувати курячі котлети на грилі для бургерів. опис приготування: Можна використовувати курячий фарш або рубане м'ясо. Рекомендую все ж фарш, тоді к...
Курячі сердечка на грилі
Субпродукти можуть стати відмінним блюдом на пікнік. Не вірите? значить, ви ніколи не готували курячі сердечка на грилі. Вони виходять м'які, соковиті і дуже смачні. Рекомендую на пробу! опис приготування: Курячі сердечка хороші тим, що для них можна придумати будь-який маринад, який вам до ду...
Курячі крила на грилі
Якщо ви зібралися з друзями або родиною виїхати на природу, то візьміть з собою курячі крильця, щоб приготувати їх на грилі. Перед тим як запікати курочку, обов'язково її замаринуйте. опис приготування: Крильця на грилі готуються досить швидко. Ними можна нагодувати велику компанію. Найчастіше...
Курячі крильця на грилі
Чи плануєте пікнік на природі? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже простий ідеєю, як приготувати курячі крильця на грилі. це, напевно, ідеальний варіант такого блюда! обов'язково спробуйте! опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що крильця не потрібно заздалегідь маринувати і використовува...