Рецепт Коржі з овочами і сиром Фета
Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі.
опис приготування:
Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше.
- борошна— 2 склянки
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- часниковою солі— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- сиру Фета— 120 грам
- червоного помідора— 1/4 склянки(смаженого)
- зелених цибулі— 2 штуки
2. Викласти приготоване тісто у велику миску. Додати жирні вершки і збите яйце, замісити тісто руками до отримання однорідної консистенції. Дрібно нарізати зелений лук. Додати в сир Фета, смажений помідор і зелений лук. Обережно змішати інгредієнти, щоб вони рівномірно були розподілені по всьому тесту.
3. На посипаною борошном поверхні розкачати тісто у велике коло товщиною приблизно 2,5 см. Розрізати круг на вісім рівних частин. Помістити коржі на деко, вистелений пергаментом, і випікати в духовці протягом 15 хвилин.
4. Прибрати коржі з духовки і охолодити на решітці перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Паста пенне з куркою, сиром фета і овочами
Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...
Курячий салат з сиром фета і кукурудзою
Рецепт приготування салату з курки-гриль, селери, кукурудзи, червоної цибулі, кропу і сиру фета. опис приготування: Особливу родзинку цього салату надає чорниця, яка додає страві легку солодкість. курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— — За смаком оливкова олія— — За смаком стебла с...
Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета
Рецепт приготування гарніру з крупи кус-кус, родзинок, червоного Мангольд, баранячого гороху і сиру Фета. опис приготування: Чудовий корисний гарнір з червоного Мангольд, крупи кус-кус, родзинок і нуту можна подавати як гарячим, так і холодним. При бажанні ви можете додати в блюдо яйце-пашот а...
Коржі з овочами
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з чорною квасолею, шпинатом, кукурудзою і зеленою цибулею. опис приготування: зробити соус. У середній каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати 1 чайну ложку кмину, борошно і томатну пасту. готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати бульйон і 3 / 4...
Коржі з овочами на грилі
Рецепт приготування маїсових коржів на грилі з цукіні, грибами, зеленою цибулею і сиром фета. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури, злегка змастити маслом грати. викласти цукіні, гриби і цибулю на аркуші випічки. полити 2 столовими ложками олії, приправити сіллю і перцем. См...