Рецепт Лазанья з грибами і шпинатом
Рецепт приготування лазаньї з білими грибами, цибулею, часником, шпинатом, помідорами, рикоттой, сиром Пармезан, bazilikom і Motsarelloy.
опис приготування:
лазанья, приготована в медленноварке, нічим не відрізняється від лазаньї, приготовленої в духовці. Вона включає ті ж інгредієнти, ті ж шари і така ж кількість необхідних зусиль. єдина відмінність — це кількість часу, необхідне для приготування. В оригіналі лазіння передбачає використання вершкового соусу, але в медленноварке він може згорнутися, тому в рецепті він замінюється томатним.
- масло в розбризкувачі— За смаком
- пластин лазаньї з фігурними краями— 8 штук
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- цибуля— 1 штука
- білих грибів— 650 грам
- часнику— 2 зубчики
- шпинату— 480 грам
- банку томатного пюре— 1 штука(900 г)
- рикотта— 450 грам
- велике яйце— 1 штука
2. Дрібно нарізати цибулю. нарізати гриби, подрібнити часник. Розігріти оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додати гриби, часник і ¼ чайну ложку солі. Накрити кришкою і смажити, поки гриби не стануть м'якими, близько 5 хвилин.
3. Додати цибулю і продовжувати смажити до тих пір, поки гриби не стануть сухими і не потемніють, від 5 до 10 хвилин. Перемішати зі шпинатом, накрити кришкою і готувати близько 2 хвилин. Перемішати з томатним пюре і ½ чайної ложки солі.
4. У мисці змішати Рікотта, 1 чашку тертого Пармезана, нарізаний базилік, яйце, ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки перцю разом. Викласти ½ чашки грибного соусу в медленноварку.
викласти 4 пластини лазаньї і полити 9 столовими ложками сирної суміші. посипати 1 чашкою тертого сиру моцарелла. потім викласти 1 чашку грибного соусу. Повторити шари лазаньї, сирної суміші, сиру моцарелла і грибного соусу 2 рази. Для завершального шару викласти залишилися 4 пластини лазаньї, потім зверху залишився грибний соус, посипати сиром Моцарелла і сиром, що залишився Пармезан.
5. Накрити кришкою і готувати лазанью близько 4 годин на низькому рівні. Дати охолонути протягом 20 хвилин, потім нарізати і подати на стіл.
Подібні рецепти
Томатний соус в мультиварці
Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо. опис приготування: Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і в...
Лазанья з артишоком і шпинатом
Рецепт приготування лазаньї з артишоком і шпинатом. Спробуйте - і ви назавжди станете шанувальником лазаньї. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Скропити форму для випічки харчовим спреєм. Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипінн...
Лазанья со шпинатом и сыром
Лазанья со шпинатом и сыром — коронное блюдо моей сестрицы, иногда она заменяет шпинат щавелем, а иногда даже консервированным щавелем. Я очень приветствую легкие, нежные блюда для женских посиделок. опис приготування: Лазанья со шпинатом и сыром имеет очень нежный приятный вкус, оттененный сп...
Лазанья з лаваша з грибами
Я дуже люблю лазанью, але оскільки для неї потрібен певний вид пасти, готую я її не часто. Відмінний виходом для мене став рецепт, як приготувати лазанью з лаваша. Виходить дуже смачно! опис приготування: Коли я приготувала таку лазанью вперше і подала чоловікові, він навіть не зрозумів, що в ...
Лазанья з грибами і фаршем
Лазанью у нас відкрили не так давно, але вона явно користується успіхом. Ще б — незвично, ситно, і не вимагає багато клопоту. Я пропоную вам простий рецепт лазаньї з грибами і фаршем — приголомшливо смачно! опис приготування: Незважаючи на те, що інгредієнтів забагато, всі вони цілком доступні...