Рецепт Курячі стегенця в листковому тісті

Рецепт Курячі стегенця в листковому тісті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачне блюдо, яке можна приготувати для святкового столу. Та й ваші домочадці не відмовляться від такого на вечерю.

опис приготування:

Якщо ви хочете порадувати своїх домочадців або гостей смачним і оригінальним блюдом — скористайтеся рецептом приготування курячих стегенець в листковому тісті. Це безпрограшний варіант! хрустке тісто, а всередині соковите і ніжне куряче м'ясо — хіба це може бути несмачно?! Перед вами простий рецепт курячих стегенець в листковому тісті. Всі продукти легкодоступні, тому запасаємося інгредієнтами і готуємо. Удачі вам!

  • курячі стегенця— 6 штук
  • Листкове тісто— 400 грам
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • паприка молотоая— — За смаком
  • гілочки розмарину— — За смаком
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
Курячі стегенця в листковому тісті - фото крок 1 1. Курячі стегенця добре моєму, обсушуємо і маринуємо — посипаємо сіллю, перцем, паприка, додаємо ложку або пару масла. Бажано залишити стегенця маринуватися на годинку, якщо час дозволяє.

Курячі стегенця в листковому тісті - фото крок 2 2. потім (через годину) в сковороду наливаємо масло, нагріваємо на середньо-великому вогні, викладаємо стегенця, розмарин і смажимо.

Курячі стегенця в листковому тісті - фото крок 3 3. Смажимо реберця до золотистого кольору, періодично перевертаючи, хвилин 12-15.

Курячі стегенця в листковому тісті - фото крок 4 4. Обсмажені стегенця остудіть. Поки вони смажилися і остигають, необхідно розморозити готове листкове тісто. З тіста виріжте шість довгих пасків. Оберніть внахлест цими пасками стегенця. Якщо хочете, можете порізати тісто на квадрати і зробити свого роду кошичок з тіста, з якої буде стирчати ніжка курки.

Курячі стегенця в листковому тісті - фото крок 5 5. Викладаємо стегенця в тісті на застелений пергаментом деко і відправляємо запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 35-40 хвилин.

Подібні рецепти

Курячі ніжки в листковому тісті

Курячі рулетики в листковому тісті

Страви з курки люблять дуже багато. Готуються вони легко і швидко. На смак і вигляд дуже смачні і апетитні. Особливо гарними виходять другі страви з курки. кількість порцій: 6 Курині ніжки (гомілка)  — 6 штук сир твердий— 250 грам Листкове тісто бездріжджове— 500 грам часник— 3-4 зубчиків сіль,...

Курячі стегенця в тісті

Курячі стегенця в тісті

Смачне і ситне блюдо — ніжне і соковите м'ясо в добре пропечений дріжджовому тесті. Ну і хто відмовиться від такого пиріжка?:) опис приготування: Все навколо роблять курячі ніжки, а хто їстиме стегенця?:) Як на мене, так вони набагато смачніше ніж ніжки. І м'яса на курячих стегнах більше, та й...

Курячі ніжки в тісті

Курячі ніжки в тісті

Оригінальні закуски на святковому столі завжди будуть розходитися швидко. Тому пара рецептів подібних страв повинні бути у вас на прикметі. Крім свята, ніжки можна подати і до звичайного вечері. опис приготування: Познайомлю вас з вельми незвичайним рецептом того, як приготувати курячі ніжки в...

Курячі стегенця в мультиварці

Курячі стегенця в мультиварці

Курячі стегенця в мультиварці - швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру. Пропоную найпростіший і, напевно, найсмачніший рецепт приготування цієї страви. опис приготування: Не знаю, як приготувати курячі стегенця в мультиварці, щоб вони вийшли соковитими і а...

Курячі стегенця з лінгвіні

Курячі стегенця з лінгвіні

Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...