Рецепт Курячі стегенця в вині
Курячі стегенця в вині — один з безлічі відповідей на питання "; як смачно приготувати курку ";. Суміш спецій і вина надає курячому м'ясу невимовний словами аромат і смак — це треба пробувати!
опис приготування:
Всі ми знаємо, що м'ясо курки, якщо його приготувати без спецій і трав, виходить досить прісним і не дуже смачним. В даному блюді спеції і трави використовуються дуже активно, тому курячі стегенця виходять ну просто дивовижно смачними і ароматними. Курячі стегенця в вині — один з тих рецептів приготування курки, які корисно мати в своєму кулінарному арсеналі.
Рецепт курячих стегенець у вині:
1. Цибулю чистимо і нарізаємо товстими кільцями, стебла селери просто моєму. Викладаємо овочі на деко, злегка скроплюємо оливковою олією — і в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.
2. Тим часом в сковороді розігріваємо оливкове і вершкове масло. У розігріту сковороду кладемо наші стегенця, обсмажуємо їх з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
3. Поки стегенця смажаться — займемося спеціями. Часник необхідно розчавити плоскою стороною ножа, не очищаючи. Листочки розмарину потрібно відокремити від гілочок. Кладемо в сковороду підрум'яниться в духовці овочі, сіль перець, спеції (листя розмарину, гілочки чебрецю, часник), nalivaem вино, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 1 години на середньому вогні.
4. Через годину кришку знімаємо і готуємо страву до практично повного википання вина — це ще близько 30 хвилин. Як тільки вино википить майже повністю — блюдо можна знімати з вогню, розкладати по тарілочках і подавати.
приємного!
- Курячі стегна— 6 штук
- Вино червоне сухе— 500 мілілітрів
- Оливкова олія— 80 мілілітрів
- Вершкове масло— 40 грам
- цибулина— 3 штуки
- стебла селери— 350 грам
- часник— 3 зубчики
- чебрець (гілочки) — 5 штук
- розмарин (гілочки) — 3 штуки
- сіль, перець— — За смаком
Тим часом в сковороді розігріваємо оливкове і вершкове масло.
У розігріту сковороду кладемо наші стегенця, обсмажуємо їх з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
Поки стегенця смажаться — займемся специи. Часник необхідно розчавити плоскою стороною ножа, не очищаючи. Листочки розмарину потрібно відокремити від гілочок.
Кладемо в сковороду підрум'яниться в духовці овочі, сіль перець, спеції (листя розмарину, гілочки чебрецю, часник), nalivaem вино, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 1 години на середньому вогні.
Через годину кришку знімаємо і готуємо страву до практично повного википання вина — це ще близько 30 хвилин.
Як тільки вино википить майже повністю — блюдо можна знімати з вогню, розкладати по тарілочках і подавати. приємного!
Подібні рецепти
Мідії під соусом
Стегенця відмінно підходять для запікання, у них приємна волокниста структура, а смак дуже делікатний, вони легко піддаються маринування. Спробуйте рецепт, як приготувати курячі стегенця без кістки. опис приготування: Курячі стегна відмінно підходять для обсмажування, запікання в духовці, на г...
Курячі стегенця на сковороді
Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...
Курячі стегенця з картоплею
Якщо вам потрібно швидко приготувати ситний і смачний обід, курячі стегенця прийдуть на виручку. Адже вони готуються дуже швидко, смачні і соковиті, а ароматні приправи надають неповторну гармонію. опис приготування: Поділюся відмінним рецептом, як приготувати смачний обід або вечерю. Дуже про...
Курячі стегенця з сиром
ніжне м'ясо, запечене з сиром! опис приготування: Для початку необхідно сир розрізати на на пластинки товщиною в 0,5 см. Потім стегенця промити і вкласти в кожне по шматочку сиру під шкірку. Далі викласти їх у форму для запікання. Потім змішати майонез з дрібно нарізаною зеленню, а потім додат...
Курячі стегенця з орзо
Орзо на перший погляд дуже схожа з довгозернистим рисом, тому бувають випадки, коли люди плутають їх. Насправді - це різновид пасти. розповім, як приготувати курячі стегенця з орзо. опис приготування: Всі інгредієнти готую в одній сковороді. Спершу варто обсмажити до рум'яної скоринки м'ясо, а...