Рецепт Курячий бульйон
Рецепт приготування курячого бульйону.
опис приготування:
На основі курячого бульйону можна приготувати безліч смачних і корисних супів. Курячий бульйон давно вважається основою лікувального харчування. Щоб курячий бульйон вийшов наваристим, курку потрібно заливати тільки холодною водою.
приготування:
Підготувати курку до варіння. Помістити в каструлю разом з нарізаною морквою, цибулею і коренем петрушки. Залити холодною водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати бульйон при слабкому кипінні. Утвориться при кипінні піну знімати за допомогою шумівки. Курячий бульйон вариться від 1 до 2 годин в залежності від величини курки і її віку. Готовність курки перевіряється виделкою - якщо вилка вільно проколює м'ясо ніжки, курка готова.
- курки— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- корінь петрушки— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- води— 3 L
приготування:
Підготувати курку до варіння. Помістити в каструлю разом з нарізаною морквою, цибулею і коренем петрушки. Залити холодною водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати бульйон при слабкому кипінні. Утвориться при кипінні піну знімати за допомогою шумівки. Курячий бульйон вариться від 1 до 2 годин в залежності від величини курки і її віку. Готовність курки перевіряється виделкою - якщо вилка вільно проколює м'ясо ніжки, курка готова.
Подібні рецепти
Ароматний курячий бульйон
Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...
Курячий бульйон по-французьки
Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...
Курячий бульйон з галушками
Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...
Курячий бульйон «Для душі»
Іноді хочеться легкого теплого курячого бульйончик. Пропоную вам бюджетний варіант цієї страви. Бульйон виходить ніжним і з яскраво вираженим курячим смаком. опис приготування: Цей бульйон дійсно для душі: не жирний, насичений і дуже смачний. До того ж, це відмінне рішення для шматочків м'ясни...
Курячий бульйон з вермішеллю
Ділюся з вами, як приготувати курячий бульйон з вермішеллю! Це приголомшливе блюдо знайоме кожній господині, і у кожної з нас — свій рецепт. А я ось теж вирішила своїм поділитися! опис приготування: Цей рецепт приготування курячого бульйону з вермішеллю особисто мені дуже подобається. Я люблю,...