Рецепт Люля-кебаб з курячого фаршу

Рецепт Люля-кебаб з курячого фаршу
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати люля-кебаб з курячого фаршу в домашніх умовах дуже просто і для цього не знадобляться особливі кулінарні навички. Часу на приготування цього смачного страви знадобиться не більше години.

опис приготування:

Якщо додати в фарш трохи рідкого диму, то люля-кебаб з курячого фаршу в домашніх умовах не відрізнити від приготованих на мангалі. Страва смачна і ситна. Разом з люля-кебаб можна подавати маринована цибуля, зелень і свіжі овочі.

  • курячий фарш— 700 грам
  • Цибуля— 2  штуки
  • спеції— За смаком
  • Рослинна олія— 100 грам
  • зелень— За смаком
Люля-кебаб з курячого фаршу - фото крок 1 1. Це традиційне кавказьке блюдо зазвичай готують на мангалі. Я вирішила провести експеримент і приготувати люля-кебаб з курячого фаршу в домашніх умовах. вийшло цікаве блюдо для всієї родини. Якщо у вас є можливість використовувати рідкий дим — не нехтуйте цією можливістю.

Люля-кебаб з курячого фаршу - фото крок 2 2. Нарізаємо дрібно цибулю. Якщо ви взяли куряче філе, то з нього потрібно приготувати фарш. Я вирішила скористатися вже готовим фаршем.

Люля-кебаб з курячого фаршу - фото крок 3 3. Змішуємо фарш з цибулею і зеленню. За смаком додаємо спеції.

Люля-кебаб з курячого фаршу - фото крок 4 4. Формуємо люля-кебаб і викладаємо на поверхню. Розжаривши сковороду з рослинним маслом, зменшуємо вогонь і відправляємо смажитися люля-кебаб з курячого фаршу.

Люля-кебаб з курячого фаршу - фото крок 5 5. Смажимо з усіх боків до повної готовності і подаємо в гарячому вигляді. Разом з люля-кебаб з курячого фаршу можна подавати маринований ріпчаста луки зелень зі свіжими овочами.

Подібні рецепти

Коржі з фаршу

Домашній сир

Як нагодувати голодну сім'ю, якщо в розпорядженні тільки фарш і яйця? Дуже просто! Я розповім, як приготувати прості коржі з фаршу, які виручать в такі моменти. опис приготування: Для рецепта підходить будь-який фарш і найголовніше, що в нього додавати крім солі і спецій нічого не потрібно. Яє...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...