Рецепт Люциан з рисом і соусом

Рецепт Люциан з рисом і соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування філе люциана з рисом і соусом з помідорів і маслин.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Накрити кришкою і відкласти в сторону.

Поки рис готується, нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 7 хвилин. Додати помідори і їх сік, оливки, каперси і готувати, помішуючи, поки маса не загусне, від 3 до 5 хвилин.

Між іншим, викласти філе люциана на аркуші для випічки. Полити рибу залишилася столовою ложкою олії. Впорядкувати філе в один шар шкірою вниз. Приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин. Подавати з рисом і соусом.


  • дліннозерненого білого рису— 1 Склянка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • банку (600 г) нарізаних помідорів у власному соку— 1 штука
  • каперсів— 2 Ст. ложки
  • филе люциана— 4 штуки(разрезанное пополам поперек)
Розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Накрити кришкою і відкласти в сторону.

Поки рис готується, нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 7 хвилин. Додати помідори і їх сік, оливки, каперси і готувати, помішуючи, поки маса не загусне, від 3 до 5 хвилин.

Між іншим, викласти філе люциана на аркуші для випічки. Полити рибу залишилася столовою ложкою олії. Впорядкувати філе в один шар шкірою вниз. Приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин. Подавати з рисом і соусом.


Подібні рецепти

Курячі стегенця з рисом в духовці

Горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом

Ця страва - два в одному: і гарнір, і курка. Готується все разом, в духовці, що економить час сили, до того ж, немає брудного посуду. Раджу приготувати цю страву - повноцінний обід або вечерю! опис приготування: Таким чином цілком можна готувати будь-які частини курки, а бульйон через брак мож...

Курячі ніжки з рисом

Курячі ніжки з рисом

Як нескладного і апетитного обіду або вечері пропоную вам взяти на замітку цей класний варіант, як приготувати курячі ніжки з рисом. опис приготування: Цей рецепт приготування курячих ніжок з рисом відмінно підійде як для раціону дорослого, так і для дитини. Маринувати гомілки ви можете не тіл...

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами

Пропоную приготувати легкий і смачна вечеря в духовці. Потрібно скласти всі інгредієнти і запекти, дуже легко, швидко, запашний! дивіться, як приготувати курячі ніжки, запечені з рисом і овочами! опис приготування: Для приготування овочевої суміші я взяла частину моркви, перцю солодкого, кукур...

Курячі шлуночки з рисом

Курячі шлуночки з рисом

Привіт Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати курячі шлуночки з рисом. Блюдо вийде дуже смачним і ароматним. Навіть із субпродуктів можна приготувати шедевр Приступаємо! опис приготування: відмінне блюдо, яке відразу поєднує в собі основне і гарнір. Курячі шлуночки виходять неймовірно соко...

Курячі сердечка з рисом

Курячі сердечка з рисом

Для тих, хто любить швидкі і смачні страви, я хочу розповісти, як зробити відмінні курячі сердечка з рисом, тут ми зможемо одним махом приготувати повноцінний обід або вечерю, вже з гарніром. опис приготування: На мій погляд, рис і сердечка — це відмінне поєднання, особливо для тих, хто любить...