Рецепт Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Рецепт Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота!

опис приготування:

Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, кріп, додати сметану. Добре перемішати. У кожну тарілку додати по 1 відварного яйцю (звареного круто). Залити сумішшю кефіру і води. Суп подавати до відварного або запеченого картоплі

  • буряк— 100 грам
  • кефір— 0,5 L
  • свіжий огірок— 2 штуки
  • Зелена цибуля— 20 грам
  • пучок кропу— 1 штука
  • крем— 100 грам
  • яйця— 1-2 штук
  • вода— 0,5 L
Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, кріп, додати сметану. Добре перемішати. У кожну тарілку додати по 1 відварного яйцю (звареного круто). Залити сумішшю кефіру і води. Суп подавати до відварного або запеченого картоплі

Подібні рецепти

Литовський холодний борщ

Тілапія в духовці з сиром

Литовський холодний борщ - це чудовий холодний суп на час спеки з додаванням вареного буряка. легкий, але ситний, він втамовує спрагу і насичує влітку в жаркі дні. рекомендую спробувати! опис приготування: У Литві спеціально продається кефір для такого борщу, але щоб нам не їхати далеко за ним...

Литовський грибний суп в хлібі

Литовський грибний суп в хлібі

дивовижне блюдо — литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах. Я дуже часто готую його і кожен раз як "; начинки" використовую ту чи іншу. Цього разу вирішила зробити грибний суп. опис приготування: Приготувати литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах можна саме за таким рецептом....

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...