Рецепт Литовський холодний борщ

Рецепт Литовський холодний борщ
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Литовський холодний борщ - це чудовий холодний суп на час спеки з додаванням вареного буряка. легкий, але ситний, він втамовує спрагу і насичує влітку в жаркі дні. рекомендую спробувати!

опис приготування:

У Литві спеціально продається кефір для такого борщу, але щоб нам не їхати далеко за ним, можна приготувати цю страву на домашньому кефірі. Також можна додати за смаком тертий редис. Отже, як приготувати литовський холодний борщ? дивіться!

  • буряк— 3 штуки
  • огірки— 2 штуки
  • яйця— 2-3 штук
  • Зелена цибуля— 1 штука
  • кріп— 1 штука
  • кефір— 0,5 L
  • кип'ячена вода— 0,5 L
  • крем— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 штука(за смаком)
Литовський холодний борщ - фото крок 1 Відварну буряк натріть на крупній тертці в каструлю.

Литовський холодний борщ - фото крок 2 Варені яйця дрібно поріжте.

Литовський холодний борщ - фото крок 3 Наріжте дрібно огірки і зелений лук.

Литовський холодний борщ - фото крок 4 Додайте дрібно нарізаний кріп, вершки і сіль за смаком.

Литовський холодний борщ - фото крок 5 Добре все перемішайте. Налийте домашній кефір і холодну кип'ячену воду. Ще раз перемішайте і дайте настоятися близько півгодини. Подавайте до столу з відвареною картоплею. Смачного!

Подібні рецепти

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Юшка без риби

Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Литовський грибний суп в хлібі

Литовський грибний суп в хлібі

дивовижне блюдо — литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах. Я дуже часто готую його і кожен раз як "; начинки" використовую ту чи іншу. Цього разу вирішила зробити грибний суп. опис приготування: Приготувати литовський грибний суп в хлібі в домашніх умовах можна саме за таким рецептом....

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...