Рецепт Курячий бургер «тандури»

Рецепт Курячий бургер «тандури»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Суміш тандури буває у вигляді пасти або порошку, її можна купити в магазинах індійських спецій, вона задоволена гостра і дуже ароматна! Ось сьогодні приготуємо курячий бургер з цією пастою. дивіться!

опис приготування:

З мого рецепту ви дізнаєтеся, що таке тандури і як приготувати курячий бургер "; тандури ";! До складу суміші танудурі зазвичай входить не менше дюжини інгредієнтів: кмин, koriandr, чорний перець, обкладинка, імбир, лавровий лист, перець чилі, чорний кардамон, мускатний колір і мускатний горіх, насіння пажитника, гвоздика, цибуля, часник, гірчиця і сіль. уявляєте, який ароматний виходить фарш? Кількість пасти на 450 г курячого фаршу - дві столові ложки, але я зменшую до 2 чайних ложок, а ви дивіться самі, може, кому-то і цього буде мало. пробуйте!

  • курячий фарш— 220 грам
  • Паста & Quot; Тандурі"  — 1-2 чайних ложок
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • мелений тмин— 1-2 Щепоток
  • Каєнський перець— 1-2 Щепоток
  • Зелена цибуля— 2 Ст. ложки(порізаний)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком
  • Булочка для бургера— 1 штука
  • білий цибулю— 1/4 штуки(або червоний)
  • огірок свіжий— 2-3 скибочок(або солоний)
  • йогурт— 2 Ст. ложки(для соусу)
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка(для соусу)
  • Корінь імбиру порізаний— 0.5 чайних ложки(для соусу)
  • зелень— За смаком(кінза або кріп; для соусу)
  • мелений тмин— 1 щіпка(для соусу)
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Курячий бургер 1. Підготуйте продукти згідно зі списком. Підійде суміш тандури як паста, так і суха (порошок), але майте на увазі, що паста більш ароматна і гостра.

Курячий бургер 2. Курячий фарш з'єднайте з пастою, лимонним соком, зеленою цибулею, спеціями (сіль, чорний перець, кмин, кайенский). перемішайте. Якщо фарш дуже сухий, можна додати яйце на кожні 450 г фаршу.

Курячий бургер 3. фарш готовий, він дуже ароматний і гострий. Спеції пофарбували м'ясо в червоний колір.

Курячий бургер 4. Сформуйте велику круглу котлету. Обсмажте її на рослинній олії до готовності, смажити потрібно з двох сторін по 3-4 хвилини.

Курячий бургер 5. Приготуйте соус: з'єднайте йогурт натуральний з лимонним соком, рубаним (дрібно) імбиром (з нього попередньо зніміть шкірку), зеленню і меленим кмином. Сіль - за смаком і бажанням, я не додавала.

Курячий бургер 6. Булочку поріжте вздовж на дві частини. На маслі від смаження котлети обсмажте обидві половинки булочки з внутрішньому боку. Приступаємо до збірки бургера. На тарілочку покладете нижню частину булочки.

Курячий бургер 7. Далі - курячу котлету.

Курячий бургер 8. Полийте зверху соусом.

Курячий бургер 9. Покладіть пару кілець огірочка (свіжого або солоного), пару часточок тонко порізаної цибулі салатного (білого або червоного), зелень.

Курячий бургер 10. Накрийте другою половинкою булочки. Готово!

Курячий бургер 11. Гарячий, ароматний і гострий бургер "; тандури" готовий! Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Курячий бульйон для дітей

Курячий бургер

Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...

Курячий бульйон з галушками

Курячий бульйон з галушками

Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...

Курячий Енчіладас

Курячий Енчіладас

Рецепт приготування мексиканської запіканки з курячої начинкою. кількість порцій: 6 масло каноли— 3 Ст. ложки мексиканські коржі— 12 штук цибуля— 1 штука зелений чилі— 100 грам халапеньо— 1 штука паприка— 1 Чайна ложка вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка сіль— 1/2 чайн...

Курячий Ескалоп

Курячий Ескалоп

Класичний рецепт страви Ескалоп (італ. Scallopini). Смажена курка з грибами, зеленню і локшиною як гарнір. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам куряча грудка— 6 штук сіль— 1 штука(за смаком) чорний перець— 1 штука(за смаком) мука— 1 Склянка оливкова олія— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. лож...