Рецепт Курячі сердечка з цибулею і морквою
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте!
опис приготування:
Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати приготувати цю страву молодим початківцям господаркам. сподіваюся, що рецепт приготування курячих сердечок з цибулею і морквою з фото доступний і зрозумілий і допоможе вам у процесі готування. Цю страву можна готувати і без сметани, але мені більше подобається з нею. Сердечка виходять значно м'якше і ніжніше. Експериментуйте і вибирайте свій варіант!
- курячі сердечка— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1 штука(середнього розміру)
- крем— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток(за смаком)
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Викладаємо сердечка в розігріту з рослинним маслом сковороду, солимо і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 15.
Чистимо і нарізаємо цибулю.
Очищаємо моркву і натираємо на крупній тертці.
На іншій сковорідці з невеликою кількістю масла обсмажуємо цибулю з морквою хвилин 10.
Обсмажені овочі додаємо до сердечка і тушкуємо ще хвилин 10. Додаємо перець і свої улюблені спеції. Якщо в сердечках мало рідини — можна долити трохи води.
Додаємо до сердечка сметану, доводимо до кипіння і даємо покипіти на слабкому вогні хвилин 5-7. Ось і все готово!
Подібні рецепти
Курячі сердечка в сметані з грибами
Всім любителям субпродуктів я хочу запропонувати дуже цікавий рецепт курячих сердечок з морквою, у яких досить незвичайний пряний смак, чимось нагадує страви корейської кухні. опис приготування: Це тільки здається, що субпродукти це їжа для людей без фантазії, адже з них важко приготувати що-н...
Курячі сердечка з цибулею
просто, швидко і дуже смачно! І нехай таке блюдо не виглядає як справжній делікатес, зате справжні цінителі субпродуктів знають, наскільки легкі в приготуванні і апетитні можуть бути сердечка. опис приготування: відразу попереджаю, що цей рецепт приготування курячих сердечок з цибулею призначе...
Курячі гомілки з цибулею і морквою
Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру. опис приготування: Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, ма...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Лечо з морквою і цибулею на зиму
Хочу поділитися простим рецептом лечо з морквою і цибулею на зиму. Заготівля виходить смачна і універсальна: можна додавати в перші страви, подавати як соус або їсти просто так! опис приготування: Цей класичний рецепт лечо з морквою і цибулею на зиму мені дуже подобається. У ньому нічого зайво...