Рецепт Курячий Енчіладас
Рецепт приготування мексиканської запіканки з курячої начинкою.
кількість порцій: 6
- масло каноли— 3 Ст. ложки
- мексиканські коржі— 12 штук
- цибуля— 1 штука
- зелений чилі— 100 грам
- халапеньо— 1 штука
- паприка— 1 Чайна ложка
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- мука— 2 Ст. ложки
- крем— 1 Склянка
- сіль— 1/2 чайних ложки(за смаком)
- чорний перець— 1/2 чайних ложки(за смаком)
- пікантний соус— 1 штука(по бажанню)
- Braai— 1 штука
залити водою.
Довести до кипіння, варити хвилин 30 на повільному вогні.
Залити трохи рапсового масла в нагріту сковороду.
Обсмажити мексиканські коржі, досить 15-20 секунд на кожну.
Покладіть коржі на рушник для того, щоб видалити зайве масло.
Дрібно порізати цибулю.
Порізати зелений чилі.
Так само вчинити з перцем халапеньо.
Натерти сир.
До цього часу курка буде готова.
відміряти 2 чашки бульйону.
Відокремити м'ясо від кісток.
Залити в сковороду ст. L. ріпакової олії. Включити середній вогонь.
Обсмажити цибулю і перчик.
Через хвилину додати чилі і курку.
залити 1/2 чашки бульйону.
посипати паприкою.
влити 1/2 склянки вершків.
ретельно перемішати.
Можна додати маслини, вони зроблять блюдо ще смачніше.
Приготування білого соусу: В окремій сковороді розтопити шматочок масла.
Додати борошно і змішати віночком.
Влити курячий бульйон.
Додати зелений чилі.
Додати сметану.
посипати паприкою.
Додати тертий сир Монтерей.
поперчити.
Викласти куряче м'ясо на коржі.
Зверху посипати тертим сиром.
Закрутити коржі в роли і викласти в форму для випічки.
Залити форму білим соусом. Випікати протягом 30 хвилин.
Готову страву посипати кінзою.
Подібні рецепти
Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт)
Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...
Курячий бульйон по-французьки
Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...
Курячий бульйон з галушками
Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...
Курячий бургер «тандури»
Суміш тандури буває у вигляді пасти або порошку, її можна купити в магазинах індійських спецій, вона задоволена гостра і дуже ароматна! Ось сьогодні приготуємо курячий бургер з цією пастою. дивіться! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, що таке тандури і як приготувати курячий бург...
Курячий Ескалоп
Класичний рецепт страви Ескалоп (італ. Scallopini). Смажена курка з грибами, зеленню і локшиною як гарнір. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам куряча грудка— 6 штук сіль— 1 штука(за смаком) чорний перець— 1 штука(за смаком) мука— 1 Склянка оливкова олія— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. лож...