Рецепт Курячий пиріг з овочами
Рецепт приготування пирога з начинкою з курячої грудки, морква, селери, лука, часнику і чебрецю. Ідеальний ситний пиріг для осінньої холодної погоди.
кількість порцій: 4-8
- мука— 2 1/2 склянки(корочка)
- цукор— 2 Ст. ложки(корочка)
- сіль— 1 Чайна ложка(корочка)
- охолоджений рослинний жир— 8 Ст. ложок(корочка)
- холодна вода— 6-8 Ст. ложок(корочка)
- морква— 3 штуки(начинка)
- селера, стебло— 2 штуки(начинка)
- маленька цибулина— 1 штука(начинка)
- часник— 2 зубчики(начинка)
- сухий чебрець— 1/2 чайних ложки(начинка)
- шеррі— 1/4 склянки(начинка)
- курячий бульйон— 4 склянки(начинка)
- сіль— 1 Чайна ложка(начинка)
- лавровий лист— 2 штуки(начинка)
- курячі грудки без шкіри— 450 грам(начинка)
2. Додати масло і перемішати до подрібнення, поки суміш знову НЕ буде нагадувати мокрий пісок.
3. Викласти суміш у велику миску. Додати близько 6 столових ложок холодної води і перемішати з допомогою шпателя, додавши ще води, якщо тісто занадто сухе.
4. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню, замішуючи його як можна менше.
Розділити тісто навпіл, обернути кожну половину поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на 2 години або на ніч.
5. зробити начинку. нарізати моркву, селера і цибулю. Нарізати курячі грудки. Розтопити вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, морква і селера. Смажити овочі до м'якості, 7-10 хвилин. Додати подрібнений часник і чебрець, розмішати і смажити протягом 20-30 секунд.
6. Додати борошно. Повільно влити херес. Перемішати з курячим бульйоном, приблизно по 1 склянці за раз. Додати сіль і лавровий лист, гасити на середньому вогні протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати ще сіль і перець за смаком, перемішати з нарізаними курячими грудками і смажити ще 10 хвилин.
7. Розігріти духовку до 220 градусів. Дістати одну частину тесту з холодильника, розкачати до товщини 6 мм. Якщо ви робите один великий пиріг, розкачайте тісто прямокутної форми. Нарізати розкачане тісто за розмірами ваших форм для пирога.
8. Викласти тісто в форми і заповнити начинкою. Закрити зверху тістом, що залишилося. Повторити з рештою тестом і начинкою. Запікати протягом 20 хвилин. Дайте охолонути від 5 до 10 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт)
Курячий стейк під овочами і сиром — найпростіше блюдо, яке зможе приготувати навіть школяр. Однак за смаком воно не поступається навіть ресторанним делікатесів. девіз страви — просто, але жах як смачно! опис приготування: Дуже смачне і оригінальне блюдо, яке готується з простих інгредієнтів і ...
Курячий пиріг з гавайської сумішшю
Курячий пиріг з гавайської сумішшю — примітивний в плані приготування, але дуже багатий у смакову плані пиріг, який можна сміливо подавати на сімейний обід або вечерю. опис приготування: Курячий пиріг з гавайської сумішшю — це блюдо для холостяків, ледарів і тих, хто з кулінарією — на ви. В ді...
Курячий бульйон для дітей
Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...
Курячий бульйон по-французьки
Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...
Курячий бульйон з галушками
Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...