Рецепт Кята вірменська

Рецепт Кята вірменська
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Бажаєте спробувати блюдо вірменської національної кухні? Тоді настійно рекомендую приготувати Кяту. Проста випічка з пшеничного борошна, цукру, сметани і масла. Пальчики оближеш!

опис приготування:

розповім, як приготувати кяту вірменську в домашніх умовах. Тут описаний найпростіший варіант приготування, крім того ви можете додатково додавати в начинку сухофрукти, горіхи або шоколад. У будь-якому випадку випічка виходить дуже смачною і корисною!

  • Борошно пшеничне— 320 грам
  • цукор— 150 грам
  • крем— 120 мілілітрів
  • Вершкове масло— 200 грам
  • цукор ванільний— 10 грам
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • Сухі дріжджі— 5 грам
  • яйце— 1 штука
Кята вірменська - фото крок 1 В 2 ст. L. води розчиняємо сухі дріжджі, залишаємо на 10 хвилин. В окремій ємності змішуємо борошно з сіллю і дріжджами. Потім додаємо сметану, половину вершкового масла. замісити тісто, скачайте його в кулю, оберніть в харчову плівку і помістіть в холодильник на 4 годину.

Кята вірменська - фото крок 2 Час, що залишився м'яке масло збиваємо з цукром, ванільним цукром. додаємо 100 грам борошна і розпушувач. Розтираємо масу руками в крихту. Б'юся об заклад на 20 хвилин в холодильник.

Кята вірменська - фото крок 3 Витягуємо тісто з холодильника , трохи даємо йому постояти в теплі. Поділяємо на дві частини, кожну розгортаємо в тонкий прямокутник. На одну корж викладаємо половину начинки, залишаючи вільне місце по краях. Таку ж процедуру проробляємо з другим коржем і залишилася начинкою.

Кята вірменська - фото крок 4 Скачайте обидва прямокутника в рулет, трохи пріплюсніте долоньками і наріжте невеликими трапеціями.

Кята вірменська - фото крок 5 Змастіть випічку збитим яйцем. Випікайте в духовці до красивого золотистого відтінку, температура 190 градусів.

Кята вірменська - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Вірменська аджика на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...