Рецепт Кята вірменська
Бажаєте спробувати блюдо вірменської національної кухні? Тоді настійно рекомендую приготувати Кяту. Проста випічка з пшеничного борошна, цукру, сметани і масла. Пальчики оближеш!
опис приготування:
розповім, як приготувати кяту вірменську в домашніх умовах. Тут описаний найпростіший варіант приготування, крім того ви можете додатково додавати в начинку сухофрукти, горіхи або шоколад. У будь-якому випадку випічка виходить дуже смачною і корисною!
- Борошно пшеничне— 320 грам
- цукор— 150 грам
- крем— 120 мілілітрів
- Вершкове масло— 200 грам
- цукор ванільний— 10 грам
- розпушувач— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- Сухі дріжджі— 5 грам
- яйце— 1 штука
Час, що залишився м'яке масло збиваємо з цукром, ванільним цукром. додаємо 100 грам борошна і розпушувач. Розтираємо масу руками в крихту. Б'юся об заклад на 20 хвилин в холодильник.
Витягуємо тісто з холодильника , трохи даємо йому постояти в теплі. Поділяємо на дві частини, кожну розгортаємо в тонкий прямокутник. На одну корж викладаємо половину начинки, залишаючи вільне місце по краях. Таку ж процедуру проробляємо з другим коржем і залишилася начинкою.
Скачайте обидва прямокутника в рулет, трохи пріплюсніте долоньками і наріжте невеликими трапеціями.
Змастіть випічку збитим яйцем. Випікайте в духовці до красивого золотистого відтінку, температура 190 градусів.
Смачного!
Подібні рецепти
Вірменська аджика на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...