Рецепт Лангустіни в соусі «терияки»

Готуємо шикарні лангустіни в соусі "; Теріякі ";. Ці морепродукти ви можете сміливо подавати як на святковий стіл, так і на повсякденний. Гостям точно сподобається така закуска.
опис приготування:
Лангустіни просто ідеально поєднуються з соусом "; Теріякі" і відмінно підходять для смачного перекусу або святкового столу. Обов'язково додамо трохи часнику, спеції і вершкове масло - результат виходить чудовий.
- лангустіни— 5-6 штук
- часник— 3 зубчики
- соус теріякі— 80 мілілітрів
- Вершкове масло— 50 грам
- лимон— 1 штука
- Лавровий лист— 1 штука
- сіль— За смаком
- перець— За смаком





Подібні рецепти

Печеня з брокколі з тофу
Привіт всім любителям морепродуктів! Сьогодні я розповім, як приготувати смачні смажені лангустіни з зеленню. Блюдо вийде пікантним, соковитим, ароматним і шалено смачним. приступимо? опис приготування: Рецепт цієї страви дуже простий. Процес приготування не забере у вас багато часу, зате резу...

Курячі ніжки в соусі «терияки»
Цей спосіб приготування дуже простий, адже м'ясо попередньо не потрібно маринувати. Під час його обсмажування можете зробити гарнір. розповім, як приготувати курячі ніжки в соусі «Теріякі». опис приготування: Курячі ніжки можете подати на вечерю або на обід. Вони гарні з гарніром з рису, з кар...

Курячі стегна «терияки»
З соусом "; Теріякі" багато інгредієнтів змінюються. Він дарує солодко-солоний смак, який підходить для різних м'яса і птиці. Ми виберемо другий варіант. Зробимо просте блюдо з курки. Читайте, як! опис приготування: З цього рецепта ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі стегна "; Теріякі ...

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...