Рецепт Лазанья з макаронів з фаршем
Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем!
опис приготування:
Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і естетичну складову. Для приготування використовуйте будь-який, з наявних у вас під рукою, вид фаршу. Я використовував свинячий, вийшло смачно. Подавати лазанью слід гарячою чи теплою. Удачі в приготуванні!
- макарони— 300 грам
- фарш яловичий— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Болгарський перець— 1 штука(солодкий)
- помідори— 5 штук
- зелень— 1 штука(базилік, петрушка і кріп. по одній гілочці.)
- Масло оливкове— За смаком
- Цукровий пісок— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Борошно пшеничне— 5 Ст. ложок
- молоко— 2 склянки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сир твердий— 100 грам
Морква дрібно натріть на тертці.
Наріжте помідори кружечками. Перецьь нарізаємо соломкою.
Сир натираємо на дрібній тертці.
Відваріть в киплячій воді макарони. Варити до готовності 8-10 хвилин. З готових макаронів злийте зайву рідину.
Приготуємо соус "; Бешамель ";. Розтопити вершкове масло на сковороді, потім поступово додайте пшеничне борошно. помішуйте, щоб не утворювалися грудочки. Потім додайте молоко, приправити сіллю. Варіть на дрібному вогні близько 10 хвилин.
Обсмажте на сковороді цибулю і часник. Смажити до золотистої скоринки. 2-3 хвилини.
Додайте на сковороду моркву і перець. обсмажуємо ще 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Покладіть в сковороду фарш, дрібно посічену зелень. Приправити сіллю і poperčite. обсмажуємо 8-10 хвилин. Потім зверху викладаємо помідори і трохи цукру. Протягом наступних 10-15 хвилин обсмажте овочі на середньому вогні, ретельно все перемішуючи.
Глибоку форму для запікання промажте рослинним маслом. На дно вилийте половину соусу "; Бемашель ";, на верх викладіть 1/3 всіх макаронів. На макарони викладаємо половину обсмаженого з овочами фаршу. Далі слід викладати так: макарони-фарш-макарони-соус. Завершує композицію сир, натріть його зверху на лазанью. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Готово!
Подібні рецепти
Торт «підвал»
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з фаршем з готових листів
Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися. опис приготування: Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з ...
Лазанья з фаршем в духовці
Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви! опис приготування: Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати...
Лазанья з фаршем
Давно мрієте відвідати Італію, побродити по старовинними вуличками і посидіти в романтичних кафе? Пропоную створити свою маленьку Італію вдома, приготувавши смачну і ароматну лазанью. опис приготування: Лазанья з фаршем - одне з найпопулярніших італійських страв, яке вже давно стало надбанням ...