Рецепт Лазанья з фаршем з готових листів
Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися.
опис приготування:
Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з готових листів. Неповторним цей варіант робить велику кількість овочів в начинці, які ідеально поєднуються з м'ясом. Сам процес здається досить об'ємним, але насправді навіть новачок без праці впорається з ним (особливо ім'я під рукою ці покрокові рекомендації). Якщо ви хочете зробити що-небудь смачне і ситне, то лазіння - це правильний вибір!
- листи лазаньї— 400 грам
- моцарелла— 400 грам
- пармезан— 100 грам
- фарш— 600 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- морква— 1-2 штук
- стебло селери— 2-3 штук
- Солодкий перець— 1 штука
- помідори— 5-6 штук(або томатний соус)
- зелень— За смаком
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 3/4 склянки
- молоко— 1 літр
- Сіль і перець— За смаком
- Мускатний горіх— За смаком
2. Додайте терту моркву.
3. хвилин через 5-7 можна викласти на сковороду фарш. В даному випадку це яловичий фарш, але ви можете використовувати будь-який інший або суміш декількох.
4. На середньому вогні обсмажуйте м'ясо, помішуючи, хвилин 20-25.
5. Після додайте дрібно нарізаний стебло селери.
6. І солодкий перець.
7. Перемішайте все акуратно, додайте томатний соус (можна подрібнити в блендері свіжі помідори без шкірки). Посоліть і поперчіть за смаком.
8. Гасіть соус ще хвилин 5-7.
9. В кінці додайте зелень і зніміть соус з вогню.
10. Щоб зробити соус "; Бешамель ";, в сотейнику розтопіть вершкове масло, всипте до нього борошно.
11. Після тонкою цівкою вливайте молоко, помішуючи.
12. Sous сіль за смаком, додайте мускатний горіх для аромату.
13. Тепер можна збирати нашу лазанью. На дно жароміцної форми викладіть листи і частина м'ясного соусу.
14. Тонким шаром розподіліть приблизно четверту частину соусу "; Бешамель ";.
15. І все присипте щедро тертим сиром. В даному випадку це моцарелла.
17. Повторюйте шари до закінчення інгредієнтів. Верх змастіть залишками соусу "; Бешамель" і присипте тертим пармезаном. Надішліть форму в розігріту духовку, запікайте лазанью хвилин 45-55 до рум'яної скоринки.
Подібні рецепти
Крем для готових бісквітних коржів
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з макаронів з фаршем
Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...
Лазанья з фаршем в духовці
Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви! опис приготування: Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати...
Лазанья з фаршем
Давно мрієте відвідати Італію, побродити по старовинними вуличками і посидіти в романтичних кафе? Пропоную створити свою маленьку Італію вдома, приготувавши смачну і ароматну лазанью. опис приготування: Лазанья з фаршем - одне з найпопулярніших італійських страв, яке вже давно стало надбанням ...