Рецепт Лазанья з лаваша з фаршем

Рецепт Лазанья з лаваша з фаршем
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої».

опис приготування:

рецепт:

1. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.

2. Обсмажуємо його на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла 5 хвилин - поки не стане золотистим.

3. Додаємо до цибулі фарш, перемішуємо. Обсмажуємо ще хвилин 10. солимо, перчим.

4. Заправляємо фарш томатною пастою, посипаємо цукром, вводимо вершки. Ретельно перемішуємо лопаткою, зменшуємо вогонь. Нехай трошки згасити.

5. А ми поки приготуємо вершковий соус - в сотейнику або невеликій сковороді з високими бортами розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому борошно до теплого рум'яного кольору. Повільно вводимо в борошно молоко - само собою, вогонь повинен бути не дуже сильним: соус повинен добре прогрітися, а не перекіпеть. додаємо сіль, італійські трави і повільно розмішуємо, поки не загусне. Знімаємо з плити. До речі, ви не забули про фарш? Його вже пора вимкнути!

6. Трьом на крупній тертці сир.

7. Форму для випікання змащуємо білим соусом. Кладемо лист лаваша (якщо він занадто великий для вашої форми, заздалегідь обріжте), змащуємо соусом, викладаємо по поверхні частина фаршу, посипаємо сиром. повторюємо процедуру 3 рази. Верхній лист лаваша заливаємо залишками білого соусу і посипаємо сиром.

8. Ставимо форму в розігріту до 200 ° С духовку на півгодини - орієнтиром буде поява на лазіння апетитною золотистої скоринки.

9. Готову лазанью потрібно трохи остудити і, нарізавши, порційними шматками, подавати гарячою. погодьтеся, рецепт нескладний? А вийде дуже смачно, запевняю!

  • Фарш свинячо-яловичий— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Томатна паста— 100 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Суміш прянощів "; Італійські трави"  — За смаком
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • молоко— 300 мілілітрів
  • сир— 500 грам(тут все просто — чим більше сиру, тим краще;))
  • лаваш тонкий— 4 штуки
рецепт:

1. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.

2. Обсмажуємо його на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла 5 хвилин - поки не стане золотистим.

3. Додаємо до цибулі фарш, перемішуємо. Обсмажуємо ще хвилин 10. солимо, перчим.

4. Заправляємо фарш томатною пастою, посипаємо цукром, вводимо вершки. Ретельно перемішуємо лопаткою, зменшуємо вогонь. Нехай трошки згасити.

5. А ми поки приготуємо вершковий соус - в сотейнику або невеликій сковороді з високими бортами розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому борошно до теплого рум'яного кольору. Повільно вводимо в борошно молоко - само собою, вогонь повинен бути не дуже сильним: соус повинен добре прогрітися, а не перекіпеть. додаємо сіль, італійські трави і повільно розмішуємо, поки не загусне. Знімаємо з плити. До речі, ви не забули про фарш? Його вже пора вимкнути!

6. Трьом на крупній тертці сир.

7. Форму для випікання змащуємо білим соусом. Кладемо лист лаваша (якщо він занадто великий для вашої форми, заздалегідь обріжте), змащуємо соусом, викладаємо по поверхні частина фаршу, посипаємо сиром. повторюємо процедуру 3 рази. Верхній лист лаваша заливаємо залишками білого соусу і посипаємо сиром.

8. Ставимо форму в розігріту до 200 ° С духовку на півгодини - орієнтиром буде поява на лазіння апетитною золотистої скоринки.

9. Готову лазанью потрібно трохи остудити і, нарізавши, порційними шматками, подавати гарячою. погодьтеся, рецепт нескладний? А вийде дуже смачно, запевняю!

Подібні рецепти

Лазанья з лаваша з грибами

Рибний суп з бурим рисом

Я дуже люблю лазанью, але оскільки для неї потрібен певний вид пасти, готую я її не часто. Відмінний виходом для мене став рецепт, як приготувати лазанью з лаваша. Виходить дуже смачно! опис приготування: Коли я приготувала таку лазанью вперше і подала чоловікові, він навіть не зрозумів, що в ...

Лазанья овочева з лаваша

Лазанья овочева з лаваша

розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному! опис приготування: Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья з макаронів з фаршем

Лазанья з макаронів з фаршем

Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...

Лазанья з фаршем з готових листів

Лазанья з фаршем з готових листів

Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися. опис приготування: Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з ...