Рецепт Лимонний кремовий пиріг

Рецепт Лимонний кремовий пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного лимонного пирога з кремом з вершків.


опис приготування:

Розігріти духовку до 215 градусів. Викласти кірку для пирога на лист для випічки, накрити алюмінієвою фольгою і випікати до злегка золотистого кольору, близько 20 хвилин. Видалити фольгу і запікати без фольги, від 5 до 10 хвилин. охолодити.

Зменшити температуру в духовці до 175 градусів.

У великій мисці збити яйця, цукор, сметану і сіль, поступово додати лимонний сік. Вилити суміш на готову кірку для пирога. Випікати на аркуші для від 25 до 35 хвилин. охолодити повністю.

Зробити верхній шар. Для цього залити желатин 2 столовими ложками холодної води в маленькій каструлі, дати постояти близько 5 хвилин. Нагріти суміш на дуже слабкому вогні, помішуючи, поки желатин розчиниться. дати охолонути.

У великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити вершки з цукром. Поступово додати желатин і продовжити збивати. Використовуючи гумовий шпатель, викласти крем на верхівку пирога і розрівняти.

Охолодити по крайней мере 1 годину і подавати. Пиріг може бути приготований за добу до подачі до столу.


  • Для пирога и начинки:готовая корка для пирога— 1 штука
  • великих яйця— 4 штуки
  • цукру— 1 Склянка
  • сметани— 1/2 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • Для верхнього шару:желатину— 1 Чайна ложка
  • густих вершків— 5.5 склянки
Розігріти духовку до 215 градусів. Викласти кірку для пирога на лист для випічки, накрити алюмінієвою фольгою і випікати до злегка золотистого кольору, близько 20 хвилин. Видалити фольгу і запікати без фольги, від 5 до 10 хвилин. охолодити.

Зменшити температуру в духовці до 175 градусів.

У великій мисці збити яйця, цукор, сметану і сіль, поступово додати лимонний сік. Вилити суміш на готову кірку для пирога. Випікати на аркуші для від 25 до 35 хвилин. охолодити повністю.

Зробити верхній шар. Для цього залити желатин 2 столовими ложками холодної води в маленькій каструлі, дати постояти близько 5 хвилин. Нагріти суміш на дуже слабкому вогні, помішуючи, поки желатин розчиниться. дати охолонути.

У великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити вершки з цукром. Поступово додати желатин і продовжити збивати. Використовуючи гумовий шпатель, викласти крем на верхівку пирога і розрівняти.

Охолодити по крайней мере 1 годину і подавати. Пиріг може бути приготований за добу до подачі до столу.


Подібні рецепти

Легкий лимонний пиріг

Бостонський кремовий чізкейк

Рецепт приготування легкого лимонного пирога. Дуже смачний і легкий пиріг для всієї родини. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Вилийте суміш для пирога велику миску. Додати яйце і масло, перемішати, до отримання однорідної маси. Суміш буде тро...

Лимонний пиріг Джінджерснап

Лимонний пиріг Джінджерснап

Рецепт приготування американського десерту. опис приготування: Розігріти духовку до 162 градусів. приготувати корж: змішати масло, цукор і сіль у великій мисці до отримання однорідної маси. Додати борошно яйця, ваніль, потоку, імбир і корицю, перемішати. Сформувати гладке тісто. Розкачати тіст...

Лимонний пиріг з інжиром

Лимонний пиріг з інжиром

Рецепт приготування лимонного пирога з інжиром. Оливкова олія дуже добре поєднується з фруктовими десертами. Ви можете замінити його рослинним маслом, але смак пирога буде вже не такий. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці збийте м...

Лимонний чізкейк

Лимонний чізкейк

Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...

Лимонний хліб

Лимонний хліб

Рецепт приготування дріжджового хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру і лимонного крему. опис приготування: Ніжний хліб з терпким ароматом лимона - ідеальне ласощі для холодів. теплої води— 6 Ст. ложок(дріжджі) цукру— 1 Чайна ложка(дріжджі) розчинних дріжджів— 1 1/2 чайних ложки(дріжджі)...