Рецепт Лимонний хліб
Рецепт приготування дріжджового хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру і лимонного крему.
опис приготування:
Ніжний хліб з терпким ароматом лимона - ідеальне ласощі для холодів.
- теплої води— 6 Ст. ложок(дріжджі)
- цукру— 1 Чайна ложка(дріжджі)
- розчинних дріжджів— 1 1/2 чайних ложки(дріжджі)
- борошна— 1/4 склянки(дріжджі)
- цукру— 2 Ст. ложки(начинка)
- сметани— 2 Ст. ложки(начинка)
- свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка(начинка)
- борошна— 2 Ст. ложки(начинка)
- лимонного крему— 1/4 склянки(начинка)
- сметани або йогурту— 6 Ст. ложок
- м'якого вершкового масла— 1/4 склянки
- великих яйця— 2 штуки
- цукру— 1/4 склянки
- солі— 1 Чайна ложка
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- цукрові перлини для посипання— За смаком
2. Поки тісто піднімається, зробити начинку, змішавши всі інгредієнти (за винятком лимонного крему) в невеликій мисці.
3. Розкачати тісто в прямокутник розміром 25Х37 на посипаній борошном поверхні.
4. Помістити прямокутник на великий лист пергаментного паперу. Подумки розділити прямокутник на 3 рівні довгі смуги і змастити центральну смугу вершкової масою. Зверху змастити лимонним кремом.
5. Ножем вирізати поперек смуги товщиною 1 см, у цілому начинки. переконайтеся, що у вас рівна кількість смуг по правій і лівій стороні.
6. Загорнути смуги у вигляді «косички». Викласти хліб на пергаменті на деко. Накрити вільно поліетиленовою плівкою і дати піднятися від 45 до 50 хвилин.
7. Розігріти духовку до 190 градусів. Змастити хліб збитим яйцем, посипати цукровими перлинами. Випікати протягом 25-30 хвилин, поки хліб не стане золотистим.
8. Потім вийняти з духовки і остудити протягом 15-20 хвилин перед подачею на стіл. Нарізати скибочками і подавати.
Подібні рецепти
Біла халва
Рецепт приготування легкого лимонного пирога. Дуже смачний і легкий пиріг для всієї родини. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Вилийте суміш для пирога велику миску. Додати яйце і масло, перемішати, до отримання однорідної маси. Суміш буде тро...
Лимонний чізкейк
Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...
Лимонний крем з ожиною
Рецепт приготування ніжного десерту з лимоном і ожиною. Сир тофу робить цей десерт надзвичайно ніжним, а лимон надає терпкий аромат. опис приготування: змішайте 2 1/2 чайної ложки лимонної цедри, лимонний сік, мед і тофу в блендері до отримання однорідної маси. Розділіть лимонний крем рівномі...
Лимонний джем
Лимонний джем - чарівне ласощі і частування до будь-якого чаювання. Такий джем стане в нагоді для випічки, його можна подавати з млинцями і оладками. Та й просто з чаєм буде смачно! Спробуйте! опис приготування: Лимонний джем не обов'язково вимагає стерилізації. Якщо ви збираєтеся джем вжити п...
Лимонний кекс з чорницею
Кекс володіє ніжною текстурою завдяки вмісту йогурту. Лимонний сік і цедра надають йому пікантність. Для його приготування ви можете використовувати як свіжу, так і заморожену чорницю. кількість порцій: 8-10 мука— 1,5 склянки(і ще 1 столова ложка) розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,5 чайних лож...