Рецепт Лінгвіні з соусом із зеленого горошку

Рецепт Лінгвіні з соусом із зеленого горошку
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з соусом із зеленого горошку, часнику, кедрових горіхів і сиру Пармезан.

опис приготування:

Соус в рецепті - це відомий всім соус Песто з додаванням свіжого зеленого горошку. Пасту добре подавати з базиліком або листям м'яти. Її приємний зелений колір збуджує апетит. Приготований соус можна також намазувати на хрусткі скибочки хліба.

  • маленька часточка часнику— 1 штука
  • кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • пасти Лінгвіні— 360 грам
  • подрібнений базилік або листя м'яти— За смаком(по бажанню)
Лінгвіні з соусом із зеленого горошку - фото крок 1 1. Кедрові горішки обсмажити і остудити. подрібнити часник. Підготувати чашу з крижаною водою. У середній каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати горошок і варити 2 хвилини. Злити воду і викласти горошок в чашу з крижаною водою, після чого знову процідити.
Відставити в сторону 1/2 чашки вареного гороху.

Лінгвіні з соусом із зеленого горошку - фото крок 2 2. Що залишився горох перемішати в кухонному комбайні з часником, кедровими горіхами, 1/3 склянки тертого сиру Пармезан і сіллю до отримання однорідної маси, близько 2 до 3 хвилин.

Лінгвіні з соусом із зеленого горошку - фото крок 3 3. Поступово влити оливкове масло і перемішати. У великій каструлі з підсоленою водою відварити пасту Лінгвіні, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону близько двох чашок рідини, що залишилася після приготування пасти. Частину, що залишилася воду злити і повернути пасту в каструлю.

Лінгвіні з соусом із зеленого горошку - фото крок 4 4. Перемішати пасту з приготовленим соусом, додати необхідну кількість рідини для досягнення потрібної консистенції і готувати на помірному вогні 1 хвилину. Посолити за смаком, додати мелений чорний перець за бажанням. Відразу ж подавати, посипавши подрібненою базиліком або листям м'яти при бажанні, а також тертим сиром Пармезан.

Подібні рецепти

Лінгвіні з креветками

Салат з маслинами і помідорами

Швидкий і простий домашній рецепт може виглядати, як ресторанне блюдо! Це часто стосується італійської кухні. Більшість видів пасти можна легко повторити на кухні. наприклад, цей варіант точно! опис приготування: Така паста стане відмінним блюдом як в буденний день, так і по урочистої нагоди. ...

Лінгвіні з помідорами і зеленню

Лінгвіні з помідорами і зеленню

Рецепт приготування пасти Лінгвіні з козячим сиром, цибулею-шалот, білим вином, зеленню петрушки, кропом, естрагоном, чебрецем і помідорами. опис приготування: Складна суміш смаків свіжих трав і солодкі помідори в поєднанні з вершковим сиром роблять цю пасту чудовою. Подавайте її з келихом чер...

Курячі стегенця з лінгвіні

Курячі стегенця з лінгвіні

Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...

Лінгвіні цукіні Карбонара

Лінгвіні цукіні Карбонара

Рецепт приготування італійського блюда Лінгвіні цукіні Карбонара з Романо і Панчетта. кількість порцій: 2 яйце— 2 штуки спагетті— 1 штука(упаковка Лінгвіне) чорний перець— 1 штука бекон— 220 грам(тунець) сир— 1 штука(Пармезан Романо) цукіні— 1 штука(великий) часник— 1 штука молоко— 1 Склянка му...

Лінгвіні з креветками у вершковому соусі

Лінгвіні з креветками у вершковому соусі

креветки, соус і паста - ідеальне поєднання! Воно підкорило чимало сердець і шлунків по всьому світу. Давайте повторимо його будинку. Блюдо вийде не гірше ресторанного. свіже, ароматне і дуже смачне! опис приготування: вивчіть, як приготувати лінгвіні з креветками у вершковому соусі. Уже від с...