Рецепт Курячі грудки з начинкою з сиру, помідорів і базиліка

Рецепт приготування ніжних курячих грудок, начинених сумішшю сиру, помідорів і базиліка.
опис приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити деко фольгою.
Ножем вирізати в кожній курячої грудях щілину, акуратно формуючи кишеню всередині. переконайтеся, що ніж не виходить з іншого боку.
На обробній дошці дрібно наріжте базилік, в'ялені помідори, часник, цедру і змішайте з 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайною ложкою перцю.
Рівномірно розподіліть суміш всередині курячих грудок. Вставте один шматок сиру в кожен курячий кишеню.
Закрити кишені, використовуючи 2-3 зубочистки, змастити оливковою олією, сіллю і перцем.
випікати від 30 до 35 хвилин.
Дати курці охолонути 5 хвилин, прибрати зубочистки і подавати на стіл.
- Курячі грудки— 4 штуки
- в'ялених помідорів— 8 штук
- зубчики часнику— 2 штуки
- дрібно тертої апельсинової цедри— 1 Чайна ложка
- сиру моцарелла— 60 грам
- оливкового масла— 2 чайних ложки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
Ножем вирізати в кожній курячої грудях щілину, акуратно формуючи кишеню всередині. переконайтеся, що ніж не виходить з іншого боку.
На обробній дошці дрібно наріжте базилік, в'ялені помідори, часник, цедру і змішайте з 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайною ложкою перцю.
Рівномірно розподіліть суміш всередині курячих грудок. Вставте один шматок сиру в кожен курячий кишеню.
Закрити кишені, використовуючи 2-3 зубочистки, змастити оливковою олією, сіллю і перцем.
випікати від 30 до 35 хвилин.
Дати курці охолонути 5 хвилин, прибрати зубочистки і подавати на стіл.
Подібні рецепти

Манти в пароварці
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...