Рецепт Лаймовий пиріг

Рецепт Лаймовий пиріг
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
лаймовий пиріг — це жахливо смачно і в той же час красиво! Якщо ви прагнете не тільки до хорошого смаку їжі, але і бажаєте задовольняти свої естетичні потреби, то цей рецепт для вас!

опис приготування:

лаймовий пиріг — це дуже смачна і ситна випічка. Готується пиріг досить швидко і легко. Для його приготування не будуть потрібні особливі інгредієнти або технології. Все просто. Випікання рубаного тесту дуже схоже на випікання пісочного тіста. Коротше кажучи, не складе особливих труднощів. Головне не забути наколоти його.

До речі, ще одне зауваження. Якщо немає лаймов, їх можна замінити на звичайні лимони, додавши трохи цукру.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • рубане тісто— 300 грам
  • Лайми— 2 штуки
  • яйця— 2 штуки
  • Згущене молоко— 1 штука(банка около 400мл)
лаймовий пиріг - фото крок 1 Рубленное тесто следует раскатать, укласти в форму (приблизно в 22-23 см діаметром), наколоть и спечь в духовке с грузом. Потом снять груз и печь еще около 10 хвилин.

лаймовий пиріг - фото крок 2 Поки випікається корж, потрібно приготувати начинку. Для этого в глубокой миске замешаем два яйца с соком двух лаймов и натертой на мелкой терке цедрой (часть оставить для украшения).

лаймовий пиріг - фото крок 3 Затем к смесь добавить банку сгущенки, все замешать. Должна получиться как бы желеобразная масса. Далее эту массу равномерно вылить на горячий корж и отправить обратно в духовку на 20 хвилин (при температурі — 160 градусів). Когда пирог готовдостать его и остудить. Прикрасити за бажанням.

лаймовий пиріг - фото крок 4 Когда пирог уже полностью остыл, для красоты острым ножом можно обрезать верхние края вровень с начинкой. А также надрезать пирог на ровные кусочки.

Подібні рецепти

Лаймовий пиріг з ожиновим соусом

Суп з нуту в мультиварці

Рецепт приготування пирога з йогуртом, соком і цедрою лайма і соусом з ожини, води і цукру. Замість ожини в соусі ви також можете використовувати малину чи полуницю. кількість порцій: 8-10 йогурт звичайний— 1 Склянка рослинна олія— 1/3 склянки цукор— 1 Склянка вапно— 1 штука(Cedra) сік лайма— 0...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...