Рецепт Лінгвіні з креветками у вершковому соусі
креветки, соус і паста - ідеальне поєднання! Воно підкорило чимало сердець і шлунків по всьому світу. Давайте повторимо його будинку. Блюдо вийде не гірше ресторанного. свіже, ароматне і дуже смачне!
опис приготування:
вивчіть, як приготувати лінгвіні з креветками у вершковому соусі. Уже від самої назви потекли слинки, Чи не справедливість? А додайте до цього ще ароматний запах часнику і красиву подачу. Таке блюдо заслуговує романтичного вечора з келихом білого вина або невеликого сімейного свята.
- лимон— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- чіабатта— 1 штука
- Лінгвіні— 180 грам
- креветки— 240 грам
- моцарелла— 60 грам
- вино— 60 мілілітрів(біле сухе)
- вершки— 120 мілілітрів(нежирні)
- петрушка, гілочка— 1 штука
- Червоний перець пластівцями— 0,25 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
2. Потім на хліб натріть сир, збризніть маслом, загорніть його у фольгу. А потім відправте в духовку на 7 хвилин при 190 градусах. Потім фольгу приберіть і запікайте чіабатту ще 2 хвилини. В цей час відваріть лінгвіні в киплячій воді протягом 9 хвилин. Потім їх промийте.
3. Тим часом заморожені креветки відваріть в киплячій воді 2 хвилини. Потім почистіть їх. А потім обсмажте в олії з одного боку 2 хвилини, а з іншого ще 1.
4. Далі в сковороду підлити ще масла. додайте часник. Підігрійте його протягом 30 секунд. Слідом влийте вино. Готуйте інгредієнти ще 1 хвилину. Потім влийте вершки і тушкуйте блюдо ще 4 хвилини. В кінці всипте дрібно нашатковану петрушку, сіль і перець. через 1 хвилину вимкніть.
5. Перед подачею в глибоку тарілку викладіть лінгвіні. Зверху розкладіть креветки в соусі, а поруч подавайте чіабатту. Смачного!
Подібні рецепти
Лінгвіні з креветками
Швидкий і простий домашній рецепт може виглядати, як ресторанне блюдо! Це часто стосується італійської кухні. Більшість видів пасти можна легко повторити на кухні. наприклад, цей варіант точно! опис приготування: Така паста стане відмінним блюдом як в буденний день, так і по урочистої нагоди. ...
Лінгвіні з помідорами і креветками
Здебільшого, якщо ми робимо пасту з морепродуктами, то до неї подамо вершковий соус. здається, що томатна заправка тут недоречна. Але цей рецепт змінив моя думка. У ньому все поєднується ідеально. опис приготування: Уважно прочитайте про те, як приготувати лінгвіні з помідорами і креветками. В...
Лінгвіні з помідорами і зеленню
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з козячим сиром, цибулею-шалот, білим вином, зеленню петрушки, кропом, естрагоном, чебрецем і помідорами. опис приготування: Складна суміш смаків свіжих трав і солодкі помідори в поєднанні з вершковим сиром роблять цю пасту чудовою. Подавайте її з келихом чер...
Лінгвіні з соусом із зеленого горошку
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з соусом із зеленого горошку, часнику, кедрових горіхів і сиру Пармезан. опис приготування: Соус в рецепті - це відомий всім соус Песто з додаванням свіжого зеленого горошку. Пасту добре подавати з базиліком або листям м'яти. Її приємний зелений колір збуджує...
Курячі стегенця з лінгвіні
Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...