Рецепт Лінь із запеченими помідорами і перцями
Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями
кількість порцій: 4
- філе Co— 4 штуки(по 250 г)
- помідора— 4 штуки
- солодких червоних перцю— 2 штуки
- гострих червоних перчика— 2 штуки
- цибулина— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- гілочка базиліку— 1 штука
- рослинної олії— 5 Ст. ложок
- червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
- руколи— 50 грам
- сіль, мелений чорний перець— 1 штука(за смаком)
вимити, обсушити. викласти плоди
на деко, скропити 1 ст.л. рослинного
масла. Поставити в розігріту
до 200 З духовку на 10 хв. У процесі приготування
один раз перевернути.
Перекласти овочі в миску, щільно
накрити харчовою плівкою і дати
охолонути.
Потім зняти з помідорів І перців
кутикули, видалити серцевину. м'якоть
нарізати великими шматками.
Цибулю і часник очистити, подрібнити
і обсмажити в 2 ст.л. розігрітого
масла, 6 хв. Зняти з вогню, додати нарізані
помідори та перці, перемішати. Додати в суміш оцет і листочки базиліку.
Рибне філе натерти сіллю і перцем, змастити маслом.
Обсмажити рибу на сковороді,
по 5 хв. з кожного боку.
руколу вимити, обсушити і розкласти
по порційних тарілках. покласти
зверху філе лина. полити приготованим
соусом.
Подібні рецепти
Тарту з помідорами і печеними перцями
Багато з нас ніколи не пробували таку смачну рибу, як лин. Готувати її дуже легко, а куштувати — суцільне задоволення. Так що — розповідаю, як приготувати лина смаженого. Готуйте і смакуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування смаженого лина містить невелику "; родзинку ";. цукор, який ...
Лазанья з запеченими овочами
Любіть різноманітні овочеві страви? Саме вам хочу запропонувати приголомшливий рецепт, який напевно викличе справжній захват і у дорослих, і навіть у дітей. Спробувати варто обов'язково! опис приготування: скажу відразу, чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і смачніш...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...