Рецепт Лінь із запеченими помідорами і перцями

Рецепт Лінь із запеченими помідорами і перцями
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями

кількість порцій: 4
  • філе Co— 4 штуки(по 250 г)
  • помідора— 4 штуки
  • солодких червоних перцю— 2 штуки
  • гострих червоних перчика— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • гілочка базиліку— 1 штука
  • рослинної олії— 5 Ст. ложок
  • червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
  • руколи— 50 грам
  • сіль, мелений чорний перець— 1 штука(за смаком)
Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 1 помідори, гострі і солодкі перці
вимити, обсушити. викласти плоди
на деко, скропити 1 ст.л. рослинного
масла. Поставити в розігріту
до 200 З духовку на 10 хв. У процесі приготування
один раз перевернути.

Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 2 Перекласти овочі в миску, щільно
накрити харчовою плівкою і дати
охолонути.

Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 3 Потім зняти з помідорів І перців
кутикули, видалити серцевину. м'якоть
нарізати великими шматками.

Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 4 Цибулю і часник очистити, подрібнити
і обсмажити в 2 ст.л. розігрітого
масла, 6 хв. Зняти з вогню, додати нарізані
помідори та перці, перемішати. Додати в суміш оцет і листочки базиліку.

Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 5 Рибне філе натерти сіллю і перцем, змастити маслом.

Лінь із запеченими помідорами і перцями - фото крок 6 Обсмажити рибу на сковороді,
по 5 хв. з кожного боку.
руколу вимити, обсушити і розкласти
по порційних тарілках. покласти
зверху філе лина. полити приготованим
соусом.

Подібні рецепти

Лінь смажений

Тарту з помідорами і печеними перцями

Багато з нас ніколи не пробували таку смачну рибу, як лин. Готувати її дуже легко, а куштувати — суцільне задоволення. Так що — розповідаю, як приготувати лина смаженого. Готуйте і смакуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування смаженого лина містить невелику "; родзинку ";. цукор, який ...

Лазанья з запеченими овочами

Лазанья з запеченими овочами

Любіть різноманітні овочеві страви? Саме вам хочу запропонувати приголомшливий рецепт, який напевно викличе справжній захват і у дорослих, і навіть у дітей. Спробувати варто обов'язково! опис приготування: скажу відразу, чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і смачніш...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...