Рецепт Лобіо з консервованої червоної квасолі

Рецепт Лобіо з консервованої червоної квасолі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Лобіо з консервованої червоної квасолі - це оригінальне і ситне блюдо, яке виглядає вельми колоритно і презентабельно. Саме тому його часто подають на святкові столи гостям.

опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати лобіо з консервованої червоної квасолі, то цей рецепт - саме те, що вам потрібно. Ця страва перероблено на сучасний лад, але від цього воно не втратило своїх прекрасних смакових якостей.

ситно, просто і красиво. обов'язково спробуйте!

  • ковбаса сирокопчена— 250 грам
  • квасоля консервована (червона)  — 500 грам
  • петрушка— 1 пучок
  • Braai— 1 пучок
  • часник— 2 зубчики
  • Чорний перець (мелений)  — 2 щіпки
  • Перець чилі— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста (солодкий)  — 1 штука
Лобіо з консервованої червоної квасолі - фото крок 1 Візьміть миску і помістіть в неї червону консервовану квасолю. Її необхідно попередньо дістати з банки, слив всю непотрібну рідина. Часничок очистіть від лушпиння і максимально дрібно нарубати ножем. Додайте його до квасолі.

Лобіо з консервованої червоної квасолі - фото крок 2 Волоські горіхи перемеліть в кавомолці або ж пропустіть кілька разів через м'ясорубку. Додайте їх до решти інгредієнтів в мисці. Туди ж покладіть спеції, перець чилі і дрібно нарізаний лук. Залиште настоятися всі інгредієнти на п'ятнадцять хвилин.

Лобіо з консервованої червоної квасолі - фото крок 3 Тим часом наріжте ковбаску соломкою. Підійде будь-яка сирокопчена ковбаска. Пару шматочків залиште для прикраси.

Лобіо з консервованої червоної квасолі - фото крок 4 Петрушку і кинзу ретельно вимийте. Обсушити зелень і відріжте стебла. Листя дрібно нарубати і додайте разом з ковбаскою в лобіо. Всі інгредієнти перемішайте, подавайте в піалках, посипавши горішками і прикрасивши кружечками ковбаски.

Подібні рецепти

Лобіо класичне

Салат «загадка» класичний

Одного разу ми побували в Грузії, і бабуся Ламара пригощала нас смачним національним блюдом - лобіо. Відтоді, коли з'являється молода квасоля, ми неодмінно готуємо його. опис приготування: Розповім зі слів справжньою грузинки, як приготувати лобіо класичне. Лобіо подають як гарнір з мамалигою...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...