Рецепт Лобіо з консервованої червоної квасолі
Лобіо з консервованої червоної квасолі - це оригінальне і ситне блюдо, яке виглядає вельми колоритно і презентабельно. Саме тому його часто подають на святкові столи гостям.
опис приготування:
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати лобіо з консервованої червоної квасолі, то цей рецепт - саме те, що вам потрібно. Ця страва перероблено на сучасний лад, але від цього воно не втратило своїх прекрасних смакових якостей.
ситно, просто і красиво. обов'язково спробуйте!
- ковбаса сирокопчена— 250 грам
- квасоля консервована (червона) — 500 грам
- петрушка— 1 пучок
- Braai— 1 пучок
- часник— 2 зубчики
- Чорний перець (мелений) — 2 щіпки
- Перець чилі— 1 штука
- Цибуля ріпчаста (солодкий) — 1 штука
Волоські горіхи перемеліть в кавомолці або ж пропустіть кілька разів через м'ясорубку. Додайте їх до решти інгредієнтів в мисці. Туди ж покладіть спеції, перець чилі і дрібно нарізаний лук. Залиште настоятися всі інгредієнти на п'ятнадцять хвилин.
Тим часом наріжте ковбаску соломкою. Підійде будь-яка сирокопчена ковбаска. Пару шматочків залиште для прикраси.
Петрушку і кинзу ретельно вимийте. Обсушити зелень і відріжте стебла. Листя дрібно нарубати і додайте разом з ковбаскою в лобіо. Всі інгредієнти перемішайте, подавайте в піалках, посипавши горішками і прикрасивши кружечками ковбаски.
Подібні рецепти
Салат «загадка» класичний
Одного разу ми побували в Грузії, і бабуся Ламара пригощала нас смачним національним блюдом - лобіо. Відтоді, коли з'являється молода квасоля, ми неодмінно готуємо його. опис приготування: Розповім зі слів справжньою грузинки, як приготувати лобіо класичне. Лобіо подають як гарнір з мамалигою...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...