Рецепт Лимонні батончики Джина

Рецепт Лимонні батончики Джина
Кількість порцій: 9 Час приготування: 2 г. 45 хв.
Рецепт приготування ароматного і корисного лимонного десерту, популярний в середовищі американських господинь, люблячих готувати.

опис приготування:

оригінальний і нескладний у приготуванні рецепт лимонних батончиків легко створить піднесений настрій у вашому будинку і полюбиться вашим домашнім. Незвичайна форма і соковитий цитрусовий смак зроблять процес приготування батончиків справжнім святом.

  • масла— 1/2 склянки(охолодженого )
  • борошна— 1 Склянка
  • цукру— 1/4 склянки
  • яєчний жовток— 1 штука
  • солі— 1/5 чайних ложки
  • води— 1/8 склянки(дуже холодної )
  • лимонна начинка:цукру— 11/4 склянки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • лимона— 3 штуки(сік + Cedra 1 лимона)
  • яєць— 4 штуки
  • лимонна глазур:плавленого сиру— 240 грам
  • цукру— 11/2 склянки(неочищенного)
  • лимонного екстракту— 1 Чайна ложка
Лимонні батончики Джина - фото крок 1 1. Порізати холодне масло кубиками, скласти в кухонний комбайн з борошном і цукром. змішати, поки маса не стане схожою на хлібний м'якуш. Додати холодний жовток, крижану воду, вимішати тісто, отриманий грудку обваляти в борошні і виставити в холодильник. Холодне тісто розкачати до розмірів 35*25 см і випікати 20 хвилин при температурі близько 180 градусів.

Лимонні батончики Джина - фото крок 2 2. Пора готувати начинку: збийте яйця і відставте в сторону. В окремій мисці змішайте цукор і борошно, додайте туди цедру і сік. Отриману масу змішайте з яйцями. Суміш вилийте на корж і помістіть в духовку на 30 хвилин.

Лимонні батончики Джина - фото крок 3 3. Всі інгредієнти глазурі збиваємо до стану однорідного крему, розрізаємо готовий корж на 9 рівних батончиків і прикрашаємо глазур'ю. Справжній домашній делікатес готовий до вживання.

Подібні рецепти

Лимонні капкейкі з кремом

Простий фруктовий салат

Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...

Лимонні коржі

Лимонні коржі

Рецепт приготування коржів з цедрою і соком лимона. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 lépések. пшеничного борошна— 2 склянки цукру— 1/4 склянки(плюс для посипання) розпушувача— 2 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки великі лимони, tsedra і сік— 2 штуки густих вершків— 1 Скл...

Лимонні тістечка з кедровим горіхом

Лимонні тістечка з кедровим горіхом

Рецепт приготування тістечок з кедровими горішками і начинкою з лимонного соку, лимонної цедри, борошна, цукру і яєць. опис приготування: Терпкі лимонні тістечка дуже легкі і освіжаючі. несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 12 Ст. ложок(1½ палички) невеликий лимон, Cedra— 1 шту...

Лимонні тістечка

Лимонні тістечка

Рецепт приготування тістечок з начинкою з жовтків, лимонного соку, цедри і вершкового масла. опис приготування: Яскраво-жовті ароматні тістечка піднімають настрій. солі— 1/2 чайних ложки яєчних жовтків— 7 штук(начинка) яйця— 2 штуки(начинка) солі— 1 щіпка(начинка) жирних вершків— 3 Ст. ложки...

Лимонні булочки з глазур'ю

Лимонні булочки з глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок. упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки) теплого молока—...