Рецепт Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою
Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід!
кількість порцій: 4
- локшина тальятелле— 300 грам
- цукіні— 2 штуки
- кубик курячого бульйону— 1 штука
- яєчні жовтки— 2 штуки
- вершки— 150 мілілітрів
- сир пармезан— 50 грам
- шинка— 2 скибочки
- лимон— 0,5 штуки
- оливкова олія— 4 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
Ви повинні отримати зелені і білі "; спагетті ";.
закип'ятити воду, додати кубик бульйону і готувати кабачки протягом 2 — 3 хвилин, так щоб вони залишалися як і раніше трохи хрусткими. Потім охолодити їх під струменем холодної води.
покласти 2 шматочка копченої шинки на гарячу сковороду без жиру, обсмажити злегка протягом приблизно 30 секунд. Потім нарізати кожну скибочку на шматки.
зварити 300 г тальятелле в киплячій підсоленій воді, потім злити.
залити 4 столові ложки оливкової олії у велику каструлю, поставити на вогонь і викласти тальятелле. Додати шинку і цукіні — спагетті. Добре перемішати і готувати 2 — 3 хвилини.
змішати 2 яєчних жовтки, 150 мл рідких вершків, столову ложку лимонного соку, 50 г сиру Пармезан, сіль і перець.
Вилити цю суміш в каструлю і готувати, помішуючи протягом 2 — 3 хвилин.
подавати гарячим!
Подібні рецепти
Паста тальятелле з соусом з курки і грибів
Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...
Локшина з креветками
Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...
Локшина з лососем і салатом
Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зня...
Локшина з тофу і грибами
Рецепт приготування азіатської локшини з тофу, грибами, соєвим соусом, огірками і редискою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками. 2. вистелит...
Локшина куряча з грибами і чебрецем
рецепт, який напевно увійде в число ваших улюблених. Варто всього лише один раз спробувати приготувати курячу локшину з грибами і чебрецем. Справжній домашній обід для рідних людей! опис приготування: Не бійтеся готувати домашню локшину, адже це зовсім не складно. Просте тісто легко замішуєтьс...