Рецепт Лоранскій пиріг з куркою і грибами
Пропоную вам класичний рецепт Лоранская пирога з куркою і грибами, тобто пирога з відкритим верхом, така випічка виходить настільки смачна і ніжна, що хочеться готувати її знову і знову.
опис приготування:
Як завжди французькі майстри радують нас своїми приголомшливими стравами, і цей рецепт приготування Лоранская пирога з куркою і грибами ще один їх кулінарний шедевр. З одного боку цей пиріг цілком звичайний, але це тільки на перший погляд, адже смак у нього настільки приголомшливий, що в нього закохуєшся з першого укусу. В принципі, для начинки тут можна використовувати і інші інгредієнти, наприклад, рибу, шинку або овочі, але все ж цей класичний рецепт Лоранская пирога з куркою і грибами мені подобається найбільше.
- печериці— 300 грам
- Куряче філе— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- вершки 20% — 170 мілілітрів
- яйце— 3 штуки(2 — в заливку, 1 — в тісто)
- сир твердий— 150 грам
- борошно— 200 грам
- Вершкове масло— 50 грам(розм'якшене)
- Вода холодна кип'ячена— 3 Ст. ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки(+в начинку)
- спеції— За смаком(Перець чорний мелений, горіх мускатний)
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
В отриману масу додаємо холодну воду, сіль і всипаємо борошно.
З цих інгредієнтів замішуємо однорідне, м'яке тісто, загортаємо його в харчову плівку і відправляємо на пів години в холодильник.
Поки тісто відпочиває, ми займемося начинкою. Для початку відварюємо куряче філе в злегка підсоленій воді до повної готовності, охолоджуємо м'ясо і нарізаємо його дрібно.
Потім розігріваємо в сковороді трохи рослинного масла і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю і нарізані гриби.
Як тільки з печериць випарується зайва волога, викладаємо на сковороду м'ясо, посипаємо все перцем і мускатним горіхом, солимо начинку за смаком, перемішуємо і знімаємо сковороду з вогню.
Тепер ми розгортаємо тісто в круглий пласт і акуратно переносимо його в роз'ємну форму, змащену вершковим маслом, з країв тесту робимо невеликі бортики. Викладаємо на дно форми приготовлену начинку і рівномірно її розподіляємо.
В окремій мисці збиваємо два яйця, додаємо вершки і тертий на крупній тертці сир, ще раз перемішуємо всі, цією масою заливаємо нашу начинку.
Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35-40 хвилин. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі
Проста і швидка закуска з розряду «несподівано нагрянули гості». Лаваш - універсальна річ, можна придумати багато начинок, але сьогодні ми спробуємо його подати з грибами і куркою. опис приготування: Готовий рулет з лаваша з грибами і куркою можна подавати на стіл. І ви, і гості будуть задовол...
Лазанья з куркою, грибами і шпинатом
Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо. опис приготування: Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і в...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...