Рецепт Лазанья з куркою, грибами і шпинатом

Рецепт Лазанья з куркою, грибами і шпинатом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо.

опис приготування:

Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і власної локшини, приготовленої в домашніх умовах. Якщо ви використовуєте покупні пластини, уважно прочитайте інструкцію перед приготуванням, так як деякі пластини необхідно попередньо відварювати.

  • рослинної олії— 1 Чайна ложка
  • курячих грудок з шкірою і кістками— 450 грам
  • несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • грибів— 240 грам
  • великі цибулини-шалот— 2 штуки
  • часнику— 4 зубчики
  • свежемолотого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • свіжого тертого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
  • шпинату— 120 грам
  • пластини для лазаньї— За смаком
Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти маленьку сковороду на середньо-сильному вогні. Додати рослинне масло і курячі груди шкірою вниз. готувати, не перегортаючи, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. Перевернути курку і помістити в духовку. випікати, поки м'ясної термометр, вставлений в саму товсту частину курки, не реєструватиме температуру 71 ступеня. курка готова, коли виділяються з м'яса соки чисті. Дістати сковороду з духовки і остудити курку. Коли курка охолоне, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити. Знизити температуру духовки до 190 градусів.

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 2 2. приготувати соус. Розтопити вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати тонко нарізані гриби і смажити, часто помішуючи, поки рідина не випарується і гриби злегка не підрум'яняться, від 5 до 7 хвилин. Додати цибулю і смажити до м'якості, від 3 до 4 хвилин. Додати подрібнений часник і смажити близько 30 секунд, до появи аромату. Додати борошно і готувати, помішуючи дерев'яною ложкою, близько 1 хвилини.

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 3 3. Поступово додати молоко, збити віночком і продовжувати варити, помішуючи, поки соус не загусне, близько 5 хвилин. Додати ¾ чайної ложки солі, чорний перець, мускатний горіх, шпинат, нарізаний на смужки товщиною 8 мм, і 1¼ чашки тертого сиру Пармезан. варити, помішуючи, поки соус не загусне, близько 2 хвилин. Потім додати куряче м'ясо. Додати в соус більше солі, якщо необхідно. Вимкнути вогонь і накрити каструлю поліетиленовою плівкою, поки ви не будете готові зібрати лазанью.

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 4 4. Скропити кулінарним спреєм форму для випічки розміром 22х32 см. Налити близько ¼ чашки соусу на дно форми, намагаючись, щоб в соусі не виявилося великих шматків курки. Зверху викласти пластини для лазаньї. Чергувати шари соусу і пластин, щоб зробити близько 4 шарів.

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 5 5. Полити лазанью зверху соусом і посипати сиром Пармезан. Накрити форму алюмінієвою фольгою і запікати протягом 20 хвилин. Прибрати фольгу і продовжувати випікати близько 20 хвилин, поки соус не почне вирувати.

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом - фото крок 6 6. Дати лазіння постояти близько 10 хвилин. Потім нарізати лазанью на шматочки і подавати до столу.

Подібні рецепти

Лазанья з грибами і шпинатом

Яловичина, тушкована з квасолею

Рецепт приготування лазаньї з білими грибами, цибулею, часником, шпинатом, помідорами, рикоттой, сиром Пармезан, bazilikom і Motsarelloy. опис приготування: лазанья, приготована в медленноварке, нічим не відрізняється від лазаньї, приготовленої в духовці. Вона включає ті ж інгредієнти, ті ж ша...

Лазанья з артишоком і шпинатом

Лазанья з артишоком і шпинатом

Рецепт приготування лазаньї з артишоком і шпинатом. Спробуйте - і ви назавжди станете шанувальником лазаньї. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Скропити форму для випічки харчовим спреєм. Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипінн...

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром — коронное блюдо моей сестрицы, иногда она заменяет шпинат щавелем, а иногда даже консервированным щавелем. Я очень приветствую легкие, нежные блюда для женских посиделок. опис приготування: Лазанья со шпинатом и сыром имеет очень нежный приятный вкус, оттененный сп...

Лазанья з куркою і помідорами

Лазанья з куркою і помідорами

Лазанья з куркою і помідорами готується практично за класичним рецептом. Філе курки обсмажується майже до готовності. Помідори можна брати як свіжі, так і консервовані у власному соку. опис приготування: Для приготування лазаньї з куркою і помідорами дуже зручно використовувати консервовані по...

Лазанья з куркою і печерицями

Лазанья з куркою і печерицями

Рецептів лазаньї існує величезна безліч. Досить просто поміняти щось в рецептурі начинки ... виходить зовсім нове блюдо. Одним з найбільш вдалих вважається варіант з куркою і грибами. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати лазанью з куркою і печерицями, то цей рецепт вам обов...