Рецепт Курячі котлетки з сиром і грибами

Рецепт Курячі котлетки з сиром і грибами
Кількість порцій: 7 Час приготування: 30 хв.
Раджу кожному подивитися, як приготувати курячі котлетки з сиром і грибами — ситні і смачні котлетки, які підійдуть як самостійну страву або гарячого блюда до будь-якого гарніру.

опис приготування:

Ніякого секрету в приготуванні ароматних котлет з курячого фаршу немає — досить лише додати обсмажені печериці, цибуля, спеції за смаком, а також трохи гірчиці. Раджу вам додати ще й трохи майонезу — так котлети стануть більш соковитими і знайдуть додатковий смак. Курячий фарш можна приготувати вдома, пропустивши куряче м'ясо, найкраще філе, через м'ясорубку.

  • печериці— 250 грам
  • курячий фарш— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Твердий сир— 150 грам
  • Крохмаль чи борошно— 3 Ст. ложки
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • яйце— 3 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
1 печериці промийте, наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на олії до готовності. Готові грибочки остудіть.

2 До курячого фаршу додайте дрібно нарізану цибулину, натертий на дрібній тертці сир, діжонську гірчицю, крохмаль або борошно і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком.

3 Додайте обсмажені гриби і окремо збиті яйця. Добре перемішайте фарш.

4 Обсмажте котлетки з двох сторін до золотистого кольору і повної готовності.

5 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі котлети з грибами і сиром

Торт з печива без випічки зі сметаною

котлети, напевно, одне з найпопулярніших гарячих повсякденних страв (по крайней мере в країнах СНД). І, звичайно, найкраще робити це блюдо будинку, а не купувати напівфабрикати, явно корисніше буде! опис приготування: Ось саме тому я і хочу вам розповісти, як приготувати курячі котлети з гриба...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі котлети, фаршировані грибами

Курячі котлети, фаршировані грибами

курячі котлети, фаршировані грибами, — дуже смачна страва! Котлетки виходять шалено ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку. опис приготування: Щоб котлетка повністю присмажився, обсмажуйте її приблизно близько 3-5 хвилин, все звичайно залежить від сформованих вами р...

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці

Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...