Рецепт Курячі пиріжки
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тесту з шматочками курки, цибулею, селерою, морквою, зеленим горошком, кропом і сиром Пармезан.
опис приготування:
Готові пиріжки можна охолодити і заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі.
- м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка)
- м'якого вершкового сиру— 120 грам
- солі— 1/2 чайних ложки
- несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки(начинка)
- солі— 1/2 чайних ложки
- борошна— 2 Ст. ложки
- сушеного кропу— 1 Чайна ложка
- велике яйце— 1 штука
2. Додати курячий бульйон і перемішати, поки суміш не загусне, близько 2 хвилин. Розмішати з шматочками курки і тертим сиром Пармезан. Охолодити начинку в холодильнику. Розігріти духовку до 190 градусів. Змастити вершковим маслом деко.
3. У кухонному комбайні або за допомогою електричного міксера збити вершкове масло, вершковий сир і вершки. Додати борошно і сіль, збити.
4. Викласти тісто на добре посипану борошном поверхню і розділити на 2 частини. Сформувати з кожної частини диск і обернути в поліетилен. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин.
5. На добре посипаній борошном поверхні розкачати один диск тесту в коло близько 30 см. Тісто має бути тонким, але не прозорим. Повторити з другою половиною тіста. Використовуючи перевернуту чашку (діаметр близько 12 см), вирізати близько 3 кіл з кожного шматка тесту. Після вирізання зібрати всі обривки тесту і розкачати тісто ще раз. вирізати кола.
6. викласти 1/4 чашки начинки в центр кожного кола. Змочити краї тіста водою. Скласти тісто у формі півкола.
7. Защипнути краю разом і притиснути виделкою. Повторити з рештою тестом і начинкою. На цьому кроці пиріжки можуть бути заморожені. Викласти пиріжки на підготовлений лист і поставити в холодильник на кілька хвилин. Наколоти пиріжки зверху два рази виделкою.
Збити яйце з 1 столовою ложкою води. Змастити яєчної сумішшю пиріжки.
8. Випікати пиріжки протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Брускетта з баклажанами і помідорами
Головна перевага цієї страви - висока швидкість приготування, простота і чудовий смак. А це важливо в наш вік вічного поспіху і запізнень. Дерзайте! опис приготування: Ледачі пиріжки готуються дуже просто. Для тесту змішайте соду і кефір, додайте борошно, яйця, сметану, цукор, сіль і замісіть....
Ліверні пиріжки
З якими тільки начинками я не зустрічалася в пиріжках! Кожна людина знайде щось на свій смак. Але сьогодні я зроблю улюблений варіант мого чоловіка. природно, він м'ясної і дуже ситний. Читайте! опис приготування: Отриману випічку я вважаю універсальної. Вона поєднується з гарячим чаєм, підійд...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...