Рецепт Люля-кебаб
Люля-кебаб - популярне кавказьке блюдо, яке являє собою довгасту котлету з фаршу баранини, обсмажену на шампурах. Справжній люля-кебаб готується на розжареному вугіллі.
опис приготування:
У нас люля-кебаб готується не тільки з баранини, але і з яловичини, і навіть свинини. Люля-кебаб - це зовсім незвичайна котлета, до складу страви входять тільки м'ясний фарш, ріпчаста цибуля і спеції. Яйце і хліб не додаються, а в'язкість фаршу досягається тривалим і інтенсивним перемішуванням, в результаті чого фарш разом з цибулею перетворюється в однорідну в'язку кашу. До речі, для приготування люля-кебаб обов'язково потрібно використовувати багато цибулі, саме він надає котлеток соковитість і характерний аромат. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати люля-кебаб зі свинини в духовці. звичайно, це не традиційний кавказький рецепт, але страва виходить дуже і дуже смачним.
- фаршу свинячий— 500 грам
- цибуля ріпчаста— 300 грам
- сіль— 2 щіпки
- перець духмяний мелений— 1 щіпка
2. Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки. Цибулю очистіть і також пропустіть через м'ясорубку.
3. Змішайте м'ясо з цибулею, додайте необхідну кількість солі і перцю. Фарш заважайте рукою 8-10 хвилин до отримання в'язкої маси.
4. Для приготування люля-кебаб знадобляться невеликі тонкі шампура. Якщо у вас таких немає, і ви готуєте страву в духовці, то можна скористатися довгими дерев'яними шпажками або навіть китайськими паличками. З фаршу сформуйте довгасті нетовсті ковбаски, нанизати їх на палички і викладіть на деко. Запікайте люля-кебаб в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Люля-кебаб зі свинини готові. Подавайте блюдо гарячими. Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Качка з яблуками в духовці
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...