Рецепт Крижана риба смажена

Рецепт Крижана риба смажена
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 20 хв.
Крижана риба - риба з білим пісним м'ясом, у неї ніжний смак і слабо виражений запах. Крижана риба смажена, в паніровці з паприки і лимонної цедри стане відмінним блюдом на обід або вечерю.

опис приготування:

Крижана риба дуже смачна і корисна. Пісне м'ясо за смаком нагадує щуку або судака. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цю рибу в цікавій паніровці. Для панірування ми будемо використовувати крохмаль замість борошна і для яскравості смаку додамо лимонну цедру і паприку. крижана риба, обсмажена в такий паніровці, виходить дуже смачною, з красивою і хрусткою скоринкою, а всередині залишається соковитою і ніжною. На гарнір ідеально підійдуть овочі та рис. Смачного!

  • крижана риба— 4 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль— 20 грам
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • лимонна цедра— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Крижана риба смажена - фото крок 1 Рибу промийте та висушіть паперовим рушником. Відокремте голови і плавники.

Крижана риба смажена - фото крок 2 сіль, цедру, паприку і крохмаль гарненько змішайте на плоскій тарілці.

Крижана риба смажена - фото крок 3 Кожну рибку обваляйте в паніровці і відправте на розігріту сковороду з рослинним маслом.

Крижана риба смажена - фото крок 4 Обсмажте з кожного боку до золотистого кольору по 4-8 хвилин, в залежності від розміру тушок. рибка готова!

Подібні рецепти

Крижана риба в мультиварці

Крижана «Кока-кола»

Смачне і ніжне блюдо з крижаної риби. Особливий смак крижаної риби повинен вам сподобається, а готувати її дуже просто. опис приготування: Смачна риба з цікавим смаком креветок, яка не зникає в процесі приготування. А готувати цю рибу дуже легко і навряд чи у вас вийде її зіпсувати. Пропоную в...

Крижана риба, запечена з чебрецем

Крижана риба, запечена з чебрецем

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Смажена

Смажена

Гарячий напій на основі чаю, національне киргизьке блюдо. Цей напій дуже густий і поживний. Дуже корисний цей чай в період простудних захворювань. Так що знати рецепт потрібно обов'язково! опис приготування: Цей національний киргизький напій дуже корисний в холодну пору року. Він густий і пожи...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...