Рецепт Крижана риба в мультиварці

Рецепт Крижана риба в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачне і ніжне блюдо з крижаної риби. Особливий смак крижаної риби повинен вам сподобається, а готувати її дуже просто.

опис приготування:

Смачна риба з цікавим смаком креветок, яка не зникає в процесі приготування. А готувати цю рибу дуже легко і навряд чи у вас вийде її зіпсувати. Пропоную вам рецепт приготування крижаної риби в мультиварці.

1. Чим хороша ця риба — луски немає і чистити не треба. відрізаємо голови, якщо вони є. Добре промиваємо рибу і нарізаємо на шматки.

2. цибуля чистий, дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в режимі "; жарка ";.

3. Викладаємо на обсмажену цибулю шматочки риби, солимо і перчимо.

4. Сир натираємо на тертці і змішуємо з вершками.

5. Заливаємо вершками з сиром рибу.

6. Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "; гасіння" і час готування — 25 хвилин.

Ну от і все, чекаємо дзвіночка про закінчення готування і дістаємо смачну крижану рибу приготовлену в мультиварці.


  • крижана риба— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • вершки 15%  — 200 мілілітрів
  • сир— 75 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • суміш перців— 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія— 0,5 Ст. ложки
Смачна риба з цікавим смаком креветок, яка не зникає в процесі приготування. А готувати цю рибу дуже легко і навряд чи у вас вийде її зіпсувати. Пропоную вам рецепт приготування крижаної риби в мультиварці.

1. Чим хороша ця риба — луски немає і чистити не треба. відрізаємо голови, якщо вони є. Добре промиваємо рибу і нарізаємо на шматки.

2. цибуля чистий, дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в режимі "; жарка ";.

3. Викладаємо на обсмажену цибулю шматочки риби, солимо і перчимо.

4. Сир натираємо на тертці і змішуємо з вершками.

5. Заливаємо вершками з сиром рибу.

6. Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "; гасіння" і час готування — 25 хвилин.

Ну от і все, чекаємо дзвіночка про закінчення готування і дістаємо смачну крижану рибу приготовлену в мультиварці.


Подібні рецепти

Крижана риба смажена

Горлодер з хріном

Крижана риба - риба з білим пісним м'ясом, у неї ніжний смак і слабо виражений запах. Крижана риба смажена, в паніровці з паприки і лимонної цедри стане відмінним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: Крижана риба дуже смачна і корисна. Пісне м'ясо за смаком нагадує щуку або судака. Сь...

Крижана риба, запечена з чебрецем

Крижана риба, запечена з чебрецем

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...