Рецепт Крижана риба в мультиварці

Смачне і ніжне блюдо з крижаної риби. Особливий смак крижаної риби повинен вам сподобається, а готувати її дуже просто.
опис приготування:
Смачна риба з цікавим смаком креветок, яка не зникає в процесі приготування. А готувати цю рибу дуже легко і навряд чи у вас вийде її зіпсувати. Пропоную вам рецепт приготування крижаної риби в мультиварці.
1. Чим хороша ця риба — луски немає і чистити не треба. відрізаємо голови, якщо вони є. Добре промиваємо рибу і нарізаємо на шматки.
2. цибуля чистий, дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в режимі "; жарка ";.
3. Викладаємо на обсмажену цибулю шматочки риби, солимо і перчимо.
4. Сир натираємо на тертці і змішуємо з вершками.
5. Заливаємо вершками з сиром рибу.
6. Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "; гасіння" і час готування — 25 хвилин.
Ну от і все, чекаємо дзвіночка про закінчення готування і дістаємо смачну крижану рибу приготовлену в мультиварці.
- крижана риба— 700 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- вершки 15% — 200 мілілітрів
- сир— 75 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- суміш перців— 2-3 Щепоток
- Рослинна олія— 0,5 Ст. ложки
1. Чим хороша ця риба — луски немає і чистити не треба. відрізаємо голови, якщо вони є. Добре промиваємо рибу і нарізаємо на шматки.
2. цибуля чистий, дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в режимі "; жарка ";.
3. Викладаємо на обсмажену цибулю шматочки риби, солимо і перчимо.
4. Сир натираємо на тертці і змішуємо з вершками.
5. Заливаємо вершками з сиром рибу.
6. Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "; гасіння" і час готування — 25 хвилин.
Ну от і все, чекаємо дзвіночка про закінчення готування і дістаємо смачну крижану рибу приготовлену в мультиварці.
Подібні рецепти

Крижана «Кока-кола»
Крижана риба - риба з білим пісним м'ясом, у неї ніжний смак і слабо виражений запах. Крижана риба смажена, в паніровці з паприки і лимонної цедри стане відмінним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: Крижана риба дуже смачна і корисна. Пісне м'ясо за смаком нагадує щуку або судака. Сь...

Крижана риба, запечена з чебрецем
крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...