Рецепт Смажена

Рецепт Смажена
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
Гарячий напій на основі чаю, національне киргизьке блюдо. Цей напій дуже густий і поживний. Дуже корисний цей чай в період простудних захворювань. Так що знати рецепт потрібно обов'язково!

опис приготування:

Цей національний киргизький напій дуже корисний в холодну пору року. Він густий і поживний і, завдяки борошні з пророслих зерен пшениці, наповнить вас енергією і допоможе боротися із застудою. А приготувати його дуже просто. За допомогою цього простого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати чай куурма.

1. Насамперед заваримо чорний чай. Обполощемо чайник для заварювання окропом, насипом чай, заллємо його окропом. наполягаємо хвилин 5.

2. Розігріваємо сковороду з баранячим жиром, пасеруємо на ній борошно з пророслих зерен пшениці до світло-коричневого кольору.

3. Додаємо до борошна заварений чай, розмішуємо, щоб не було грудочок.

4. Потім додаємо молоко, вершки, сіль і перець.

5. Розмішуємо і кип'ятимо 1-2 хвилини.

Подають такий чай з коржиками. Будьте здорові!

  • Борошно з пророслих зерен пшениці— 80 грам
  • Чорний чай— 2 чайних ложки
  • молоко— 2 склянки
  • вершки— 0,5 склянки
  • сіль— 2 щіпки(за смаком)
  • Гострий перець— 1 щіпка
  • баранячий жир— 0,5 Ст. ложки
  • вода— 1,5 склянки
Цей національний киргизький напій дуже корисний в холодну пору року. Він густий і поживний і, завдяки борошні з пророслих зерен пшениці, наповнить вас енергією і допоможе боротися із застудою. А приготувати його дуже просто. За допомогою цього простого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати чай куурма.

1. Насамперед заваримо чорний чай. Обполощемо чайник для заварювання окропом, насипом чай, заллємо його окропом. наполягаємо хвилин 5.

2. Розігріваємо сковороду з баранячим жиром, пасеруємо на ній борошно з пророслих зерен пшениці до світло-коричневого кольору.

3. Додаємо до борошна заварений чай, розмішуємо, щоб не було грудочок.

4. Потім додаємо молоко, вершки, сіль і перець.

5. Розмішуємо і кип'ятимо 1-2 хвилини.

Подають такий чай з коржиками. Будьте здорові!

Подібні рецепти

Крижана риба смажена

Бажання з карбонату

Крижана риба - риба з білим пісним м'ясом, у неї ніжний смак і слабо виражений запах. Крижана риба смажена, в паніровці з паприки і лимонної цедри стане відмінним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: Крижана риба дуже смачна і корисна. Пісне м'ясо за смаком нагадує щуку або судака. Сь...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...