Рецепт Курник з млинців

Рецепт Курник з млинців
Час приготування: 55 хв.
Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині.

кількість порцій: 8-10
  • млинців— 14-15 штук
  • курячого філе— 100 грам
  • сметани— 200 мілілітрів
  • грибів— 200 грам
  • велика цибулина— 1 штука
  • варених яйця— 4 штуки
  • кріп— За смаком
  • сиру— 50 грам
  • сіль і перець— За смаком
Курник з млинців - фото крок 1 1. Спекти млинці з будь-якого рецепту. Подрібнити курку і ріпчасту цибулю. Обсмажити курку з половиною цибулі. Приправити сіллю і перцем, додати 1 столову ложку сметани і готувати ще 15 хвилин.

Курник з млинців - фото крок 2 2. Обсмажити гриби з цибулею, що залишилася.

Курник з млинців - фото крок 3 3. Змішати подрібнені яйця з нарізаним кропом.

Курник з млинців - фото крок 4 4. Вистелити роз'ємну форму фольгою і змастити вершковим маслом. Викласти в форму млинець. Вистелити форму млинцями таким чином, щоб вони звисали. На дно покласти ще 1-2 млинчика.

Курник з млинців - фото крок 5 5. Змастити сметаною і викласти гриби з цибулею. викласти 2 млинчика зверху, а на них - курку з цибулею в сметані. Зверху накрити ще 2 млинцями.

Курник з млинців - фото крок 6 6. придавити, змастити сметаною і викласти шар яєць. накрити ще 2 млинцями. Закрити курник млинцями з дна, які звисали з країв форми.

Курник з млинців - фото крок 7 7. Посипати тертим сиром і випікати в духовці при 180 градусах близько 25 хвилин.

Подібні рецепти

Курник з картоплею і куркою

Пікантні котлети по-російськи

Хочете побалувати сім'ю випічкою? Тоді давайте спечемо курник! Пиріг простий у приготуванні і дуже ситний. опис приготування: Як приготувати курник? Дуже просто! Перед Вами рецепт приготування курника. Для приготування тіста: 1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарн...

Курник з листкового тіста

Курник з листкового тіста

Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...