Рецепт Курник з млинців
Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині.
кількість порцій: 8-10
- млинців— 14-15 штук
- курячого філе— 100 грам
- сметани— 200 мілілітрів
- грибів— 200 грам
- велика цибулина— 1 штука
- варених яйця— 4 штуки
- кріп— За смаком
- сиру— 50 грам
- сіль і перець— За смаком
2. Обсмажити гриби з цибулею, що залишилася.
3. Змішати подрібнені яйця з нарізаним кропом.
4. Вистелити роз'ємну форму фольгою і змастити вершковим маслом. Викласти в форму млинець. Вистелити форму млинцями таким чином, щоб вони звисали. На дно покласти ще 1-2 млинчика.
5. Змастити сметаною і викласти гриби з цибулею. викласти 2 млинчика зверху, а на них - курку з цибулею в сметані. Зверху накрити ще 2 млинцями.
6. придавити, змастити сметаною і викласти шар яєць. накрити ще 2 млинцями. Закрити курник млинцями з дна, які звисали з країв форми.
7. Посипати тертим сиром і випікати в духовці при 180 градусах близько 25 хвилин.
Подібні рецепти
Пікантні котлети по-російськи
Хочете побалувати сім'ю випічкою? Тоді давайте спечемо курник! Пиріг простий у приготуванні і дуже ситний. опис приготування: Як приготувати курник? Дуже просто! Перед Вами рецепт приготування курника. Для приготування тіста: 1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарн...
Курник з листкового тіста
Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...