Рецепт Курник з картоплею і куркою

Рецепт Курник з картоплею і куркою
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочете побалувати сім'ю випічкою? Тоді давайте спечемо курник! Пиріг простий у приготуванні і дуже ситний.

опис приготування:

Як приготувати курник? Дуже просто!

Перед Вами рецепт приготування курника.

Для приготування тіста:

1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарненько все перемішуємо.

2.Починаємо всипати в масу борошно, поступово і весь час помішуючи. Тісто має вийде м'яким і еластичним.

3.Тісто для охолодження прибираємо в холодильник на 1,5-2 годину.

Для начинки:

4. Картоплю чистимо і ріжемо соломкою.

5. Ріжемо курку дрібними шматочками.

6. ріжемо цибулю, кільцями або півкільцями, кому як подобається.

7. Остигнуло тісто дістаємо з холодильника і ділимо його на дві частини

(одна — побільше, інша — поменше) і розгортаємо.

8. Беремо форму для випікання, змащуємо маслом або маргарином.

9. Викладаємо у форму великий пласт тесту, раправляя краю по бортику форми.

10. На тісто викладаємо послідовно картоплю, цибуля, курку, картоплю, цибуля, курку, картоплю. Не забуваючи поперчити і посолити кожен шар.

11. На верхній шар картоплі викладаємо шматочками вершкове масло.

12. Накриваємо пиріг другим пласто тесту і защипуючи краю.

13. Ставимо нашу красу в духовку при температурі 200 градусів. з 40-50 хвилин.

14. Дістаємо пиріг з духовки і накриваємо серветкою, нехай трохи відстоїться. Завжди кажуть випічку треба їсти остигнула.

Смачного!


  • крем— 250 грам
  • маргарин— 200 грам
  • сіль— 1,5 чайних ложки(1 чайна ложка — в тісто, 0,5 чайної ложки — в начинку)
  • сода— 1 щіпка
  • борошно— 400 грам
  • Куряче філе— 500  грам
  • Картопля— 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки(Луковицы среднего размера)
  • перець— 2 щіпки
  • Вершкове масло— 150 грам
Як приготувати курник? Дуже просто!

Перед Вами рецепт приготування курника.

Для приготування тіста:

1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарненько все перемішуємо.

2.Починаємо всипати в масу борошно, поступово і весь час помішуючи. Тісто має вийде м'яким і еластичним.

3.Тісто для охолодження прибираємо в холодильник на 1,5-2 годину.

Для начинки:

4. Картоплю чистимо і ріжемо соломкою.

5. Ріжемо курку дрібними шматочками.

6. ріжемо цибулю, кільцями або півкільцями, кому як подобається.

7. Остигнуло тісто дістаємо з холодильника і ділимо його на дві частини

(одна — побільше, інша — поменше) і розгортаємо.

8. Беремо форму для випікання, змащуємо маслом або маргарином.

9. Викладаємо у форму великий пласт тесту, раправляя краю по бортику форми.

10. На тісто викладаємо послідовно картоплю, цибуля, курку, картоплю, цибуля, курку, картоплю. Не забуваючи поперчити і посолити кожен шар.

11. На верхній шар картоплі викладаємо шматочками вершкове масло.

12. Накриваємо пиріг другим пласто тесту і защипуючи краю.

13. Ставимо нашу красу в духовку при температурі 200 градусів. з 40-50 хвилин.

14. Дістаємо пиріг з духовки і накриваємо серветкою, нехай трохи відстоїться. Завжди кажуть випічку треба їсти остигнула.

Смачного!


Подібні рецепти

Курник з млинців

Курник з куркою і картоплею

Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині. кількість порцій: 8-10 млинців— 14-15 штук курячого філе— 100 грам сметани— 200 мілілітрів грибів— 200 грам велика цибулина— 1 штука варени...

Курник з листкового тіста

Курник з листкового тіста

Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...