Рецепт Курячі гребінці

Рецепт Курячі гребінці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Не дивлячись на уявну складність, насправді рецепт приготування курячих гребінців дуже простий і корисний. Його можна сміливо рекомендувати як холодну закуску: оригінально і смачно!

опис приготування:

взагалі, головний секрет, як приготувати курячі гребінці, — не недодержать на плите гребешки. Продукт цей специфічний, і тому краще подбати про своє ж здоров'я і не пропускати кроки рецепта. Тільки так ви отримаєте смачну холодну закуску!

  • гребінці курячі— 600 грам
  • вода— 1.5 L
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • спеції— 1 Ст. ложка(будь-які)
  • Соєвий соус— 0.5 склянки
  • Цибуля зелена— 1 За смаком
  • часник— За смаком
курячі гребінці - фото крок 1 1.Курячі гребені промиємо, обсушити трохи, позбудемося залишків гармата з курячої голови, якщо такий є.

курячі гребінці - фото крок 2 2. Посипаємо їх спеціями і сіллю. перемішаємо руками, щоб спеції краще розподілилися, складаємо в каструлю і заливаємо водою. Варимо на невеликому вогні три години.

курячі гребінці - фото крок 3 3. Виставимо прямо з каструлею на балкон на ніч, або ж зберігаємо в холодильнику до замерзання, якщо на дворі літо.

курячі гребінці - фото крок 4 4. А далі витягаємо гребені, заливаємо їх соєвим соусом, посипаємо цибулею і часником — і нехай ще пару годин постоять в холодильнику. А потім подаємо!

Подібні рецепти

Курячі гребінці в клярі

Хліб без дріжджів

Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...