Рецепт Курячі медальйони

Рецепт Курячі медальйони
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хочете порадувати рідних і близьких медальйонами з курки? Тоді вам слід запастися грибами та сиром, бо поєднання цих трьох інгредієнтів припаде до смаку навіть самому примхливому гурману.

опис приготування:

Назва «медальйони» походить від круглої форми шматочків, які виходять в процесі нарізки яловичої або свинячої вирізки. що, саме вирізки (малорухомої циліндричної м'язи, особливості будови якої дозволяють отримати максимально ніжне приготоване м'ясо). На цей раз ми будемо використовувати куряче філе, так що домогтися круглої форми звичайної нарізкою у нас не вийде. Тому нам належить підійти до питання з часткою креативу.

  • Куряча грудка— 1 штука(філе)
  • гриби— 100 грам(заморожені відварні)
  • Цибуля— 1 штука
  • сир— 100 грам
  • майонез— 2-3 Ст. ложок
  • кетчуп— 2-3 Ст. ложок
  • Рослинна олія— За смаком(для змащування форми)
  • Приправа для курки— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
курячі медальйони - фото крок 1 Насамперед обсмажити дрібно порізану цибулину з розмороженими попередньо грибами. В даному конкретному випадку - білі і підберезники.

курячі медальйони - фото крок 2 Знімаємо шкіру з філе, зрізаємо його з кістки. Утворені шматочки промиваємо проточною водою, просушуємо і нарізаємо максимально дрібно. Отримана в результаті маса повинна нагадувати за своєю консистенцією фарш.

курячі медальйони - фото крок 3 Приправляємо нарізане філе сумішшю спецій для курки і сіллю. Додаємо кетчуп і ретельно перемішуємо.

курячі медальйони - фото крок 4 Додаємо до грибів і цибулі майонез. перемішуємо.

курячі медальйони - фото крок 5 готуємо деко: укладаємо фольгою і змащуємо маслом. Формуючи «медальйони» з фаршу, як показано на фотографії.

курячі медальйони - фото крок 6 На каждый «медальон» выкладываем грибы с луком (плюс-мінус чайну ложку) і присипаємо зверху тертим сиром.

курячі медальйони - фото крок 7 Нагріваємо духовку до 180 градусів і завантажуємо в неї деко на 25 хвилин. Якщо є можливість, можна для кращого ефекту включила верхню пальник на 5 хвилин.


Подібні рецепти

Курячі медальйони з ананасом і сиром

Свинячі медальйони в соєвому соусі

Сьогодні у мене на вечерю курячі медальйони з ананасом і сиром. Буду запікати всю цю смакоту на грилі і подам з соусом, займає зовсім мало часу. розповідаю, як приготувати таку курку. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно взяти курячі грудки, розрізати уздовж на 2 пласта, ві...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...