Рецепт Курячі стегна в паніровці

Рецепт Курячі стегна в паніровці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно.

опис приготування:

Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон — більш жирне, в ньому менше прожилок, тому воно краще підходить для обсмажування в паніровці. власне, саме тому я якщо і смажу курку в паніровці, то тільки — м'ясо з стегон. Курячі стегна в паніровці виходять дуже ніжними, не пересушенными. Вони відмінно зберігаються — при бажанні, можна приготувати на день-два вперед. словом, відмінна штука ці курячі стегна!

  • курячі стегенця (філе)  — 700 грам
  • збиті яйця— 2 штуки
  • борошно— 50 грам
  • сіль, перець— — За смаком
  • Олія соняшникова— 100 мілілітрів
  • Хлібні крихти— 100 грам
Курячі стегна в паніровці - фото крок 1 Якщо курячі стегна занадто великі — їх потрібно розрізати навпіл, якщо середнього розміру — залишаємо як є. Зайвий жир зрізаємо — він нам не потрібен.

Курячі стегна в паніровці - фото крок 2 Кожен шматочок курки гарненько обвалюють в борошні.

Курячі стегна в паніровці - фото крок 3 Два яйця збиваємо з невеликою кількістю борошна і солі. У вийшов густий кляр гарненько обмакиваем нашу курку.

Курячі стегна в паніровці - фото крок 4 Потім гарненько обвалюють шматочки курки в хлібних крихтах.

Курячі стегна в паніровці - фото крок 5 Розігріваємо в сковороді велику кількість масла. У гаряче масло опускаємо шматочки курки, обсмажуємо 2 хвилини, після чого дістаємо з масла і кладемо на паперові рушники — щоб стік зайвий жир.

Курячі стегна в паніровці - фото крок 6 власне, курячі стегна в паніровці готові. Залишається нарізати їх на невеликі шматочки і подати з улюбленим соусом і гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі котлети в паніровці

Домашня яблучна пастила

Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...

Курячі кульки в рисової паніровці

Курячі кульки в рисової паніровці

відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...

Курячі крильця в паніровці

Курячі крильця в паніровці

Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...

Курячі ніжки в паніровці

Курячі ніжки в паніровці

хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...

Курячі ніжки в пряної паніровці

Курячі ніжки в пряної паніровці

Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...