Рецепт Курячі стегна в паніровці
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно.
опис приготування:
Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон — більш жирне, в ньому менше прожилок, тому воно краще підходить для обсмажування в паніровці. власне, саме тому я якщо і смажу курку в паніровці, то тільки — м'ясо з стегон. Курячі стегна в паніровці виходять дуже ніжними, не пересушенными. Вони відмінно зберігаються — при бажанні, можна приготувати на день-два вперед. словом, відмінна штука ці курячі стегна!
- курячі стегенця (філе) — 700 грам
- збиті яйця— 2 штуки
- борошно— 50 грам
- сіль, перець— — За смаком
- Олія соняшникова— 100 мілілітрів
- Хлібні крихти— 100 грам
Кожен шматочок курки гарненько обвалюють в борошні.
Два яйця збиваємо з невеликою кількістю борошна і солі. У вийшов густий кляр гарненько обмакиваем нашу курку.
Потім гарненько обвалюють шматочки курки в хлібних крихтах.
Розігріваємо в сковороді велику кількість масла. У гаряче масло опускаємо шматочки курки, обсмажуємо 2 хвилини, після чого дістаємо з масла і кладемо на паперові рушники — щоб стік зайвий жир.
власне, курячі стегна в паніровці готові. Залишається нарізати їх на невеликі шматочки і подати з улюбленим соусом і гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Домашня яблучна пастила
Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...
Курячі кульки в рисової паніровці
відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...
Курячі крильця в паніровці
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...
Курячі ніжки в паніровці
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...
Курячі ніжки в пряної паніровці
Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...