Рецепт Коржі з рибою, сальсою і редисом

Рецепт Коржі з рибою, сальсою і редисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з рибою, сальсою з кінзи і салатом з редиски.


опис приготування:

нагріти духовку. У блендері змішати кинзу, 2 столові ложки лимонного соку, 2 столові ложки олії і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. Збити суміш до консистенції пюре. Відкласти сальсу в сторону.

У невеликій мисці змішати залишилися 2 столові ложки соку лайма, залишилася столову ложку масла, редис, зелена цибуля і перець халапеньо, приправити сіллю і перцем. Відкласти салат в сторону.

Викласти філе тілапії на аркуші для випічки ,приправить кориандром, сіллю і перцем. Випікати в духовці від 4 до 5 хвилин. Між іншим, використовуючи щипці, злегка обсмажити коржі над газовим полум'ям, близько 30 секунд з кожної сторони (або обернути складені коржі у вологі серветки і нагріти в мікрохвильовій печі приблизно 1 хвилину). Заповнити коржі рибою і салатом з редиски. Подавати з сальсою.


  • пучок свіжої кінзи— 1 штука
  • свіжого соку— 4 Ст. ложки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • rediski— 120 грам
  • лука— 3 штуки
  • халапеньйо перець чилі— 1/2 штуки
  • тилапии філе— 650 грам
  • меленого коріандру— 1/2 чайних ложки
  • кукурудзяних коржів— 12 штук
нагріти духовку. У блендері змішати кинзу, 2 столові ложки лимонного соку, 2 столові ложки олії і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. Збити суміш до консистенції пюре. Відкласти сальсу в сторону.

У невеликій мисці змішати залишилися 2 столові ложки соку лайма, залишилася столову ложку масла, редис, зелена цибуля і перець халапеньо, приправити сіллю і перцем. Відкласти салат в сторону.

Викласти філе тілапії на аркуші для випічки ,приправить кориандром, сіллю і перцем. Випікати в духовці від 4 до 5 хвилин. Між іншим, використовуючи щипці, злегка обсмажити коржі над газовим полум'ям, близько 30 секунд з кожної сторони (або обернути складені коржі у вологі серветки і нагріти в мікрохвильовій печі приблизно 1 хвилину). Заповнити коржі рибою і салатом з редиски. Подавати з сальсою.


Подібні рецепти

Коржі з рибою і червоною капустою

Варення з агрусу (київське)

Рецепт приготування маїсових коржів з філе тілапії, червоною капустою, зеленою цибулею і сметаною. опис приготування: У великій мисці змішати сметану і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Викласти половину суміші в контейнер для подачі на стіл. змішати капусту, Зелена цибуля, фарш халапеньо ...

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки. кількість порцій: 8-10 курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г) ананаса— 1/2 штуки халапеньо— 2 ш...

Коржі на кефірі в духовці

Коржі на кефірі в духовці

Якщо ви хочете підготувати до сніданку випічку, але ще не визначилися, що саме, то зверніть увагу на цей рецепт коржів на кефірі в духовці,. Коржі виходять повітряними і дуже смачними. опис приготування: Цей рецепт коржів на кефірі в духовці - для вас. Випічка має особливий смак завдяки двом в...

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...